Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΦΕΚ ο καθορισμός του τρόπου ηλεκτρονικής υποβολής των τοπογραφικών διαγραμμάτων 1.0.0


Σχετικά με αυτό το αρχείο

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ (2216B’/14-06-2018) ο “καθορισμός του τρόπου, των όρων, των προϋποθέσεων, της διαδικασίας και των τεχνικών προδιαγραφών για την ηλεκτρονική υποβολή των τοπογραφικών διαγραμμάτων και των διαγραμμάτων γεωμετρικών μεταβολών στη βάση δεδομένων του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) με την επωνυμία «Ελληνικό Κτηματολόγιο» – Έναρξη ισχύος των υποχρεώσεων και των συνεπειών των παραγράφων 1 και 3 του άρθρου 40 του ν. 4409/2016 (Α΄ 136)”.

  • Like 1
  • Upvote 1

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δεν θα χρειαστούμε ψηφιακή υπογραφή αν κατάλαβα καλά όσοι είμαστε και όσοι γίνουν πιστοποιημένοι στο ΤΕΕ με του γνωστούς κωδικούς  ? ή πρέπει να κάνουμε ενέργειες απόκτησης ψηφιακής υπογραφής στο επόμενο μήνα ? 

Link to comment
Share on other sites

Γιώργο θα χρειαστείς να εκδόσεις πιστοποιητικό ψηφιακής υπογραφής. Μέσω ΤΕΕ θα γίνει μία φορά η καταχώρηση - αντιστοίχιση του πιστοποιητικού με το μηχανικό και μετά με τους κωδικούς του ΤΕΕ και μέσω της σελίδας https://www.ktimanet.gr/DiagramsApp/Account/LoginEngineer θα ανεβάζεις τα ψηφιακά υπογεγραμμένα διαγράμματα.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Ναι ευχαριστώ για την απάντηση νόμιζα ότι δεν θα ήταν έτσι Έχω ενημερωθεί σχετικά από καιρό και ανέβασα και σχετικό υλικό σε ανάλογο ποστ 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.