Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τεχνικές και λειτουργικές προδιαγραφές ενοικιαζόμενων επιπλωμένων δωματίων και διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) (ΦΕΚ 3119/B/31-07-2018) 1.0.0


1 Screenshot

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Υ.Α. 12868/18 (ΦΕΚ 3119 Β΄, 31-07-2018): Καθορισμός τεχνικών και λειτουργικών προδιαγραφών Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματίων – Διαμερισμάτων (ΕΕΔΔ) και κατάταξη σε κατηγορίες με σύστημα κλειδιών


Τι νέο υπάρχει στην έκδοση 1.0.0   See changelog

Κυκλοφόρησε

Δεν υπάρχουν πληροφορίες αλλαγών για αυτή την έκδοση

  • Like 2

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Πάλι αλλαγές???

Θέλω να ξέρω τί νόημα έχουν όλα αυτά όταν γέμισε ο τόπος airbnb....

Ποιός θα τολμήσει πλέον να επενδύσει σε τουριστικό κατάλυμα όταν νοικιάζονται ανεξέλεγκτα και χωρίς προδιαγραφές χιλιάδες σπίτια σε όλη την Ελλάδα.

Βγαίνουν συνεχώς νέες προδιαγραφές χωρίς να υπάρχει ελεγκτικός μηχανισμός για την τήρησή τους.

Μάλλον κάποιοι θέλουν να δικαιολογήσουν την αργομισθία τους στα υπουργεία κάνοντας τη ζωή κάποιων άλλων δύσκολη. Έλεος!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλά τα λες και συμφωνώ, αλλά να δούμε ότι η βραχυχρόνια μίσθωση επιτρέπεται  για ένα μήνα το χρόνο και αν δεν κάνω λάθος για 2 (ή 3) μήνες στα νησιά. Επίσης για τη βραχυχρόνια μίσθωση απαγορεύεται οποιαδήποτε παροχή τουριστικού καταλύματος πλην της παροχής κλινοσκεπασμάτων. Τώρα θα μου πεις στην πράξη τι γίνεται. Ναι, μπορεί ο άλλος να νοικιάζει το διαμέρισμα και να τους πηγαίνει και φαγητό και ότι άλλο...Δεν ελέγχεται.

Να δούμε λίγο την ιστορία της air bnb γιατί δεν ξέρουμε μήπως είναι μια φούσκα και ξεφουσκώσει στο τέλος. Ήδη ιδιοκτήτες διαμερισμάτων σε πολυκατοικίες αντιδρούν και ενδεχομένως να αλλάξουν τον κανονισμό της οικοδομής και να μην επιτρέπουν τέτοιου  είδους μίσθωση. Επίσης, οι φιλόδοξοι ιδιοκτήτες παίρνουν και ένα ρίσκο γιατι κάποια στιγμή θα βρουν το διαμέρισμά τους "καλοκαιρινό" και θα είναι χειμώνας.

Από την άλλη, υπάρχουν αρκετοί που δεν θέλουν να νοικιάσουν το διαμέρισμα ενός άγνωστου που βρήκαν στο ιντερνετ και επιθυμούν τη σίγουρη λύση του ξενοδοχείου.

Και στην τελική ποιος μας λέει ότι αύριο δεν θα βγει το Υπουργείο με απόφασή του να θέσει προδιαγραφές (σαφώς όχι ίδιας αυστηρότητας με τα τουριστικά καταλύματα) και για  τα κτίρια και διαμερίσματα που νοικιάζονται με βραχυχρόνια μίσθωση; 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.