Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Οδηγός Συστημάτων Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας 1.0.0


1 Screenshot

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Οδηγός Συστημάτων Μηχανικού Αερισμού με Ανάκτηση Θερμότητας που συνέταξε ομάδα μηχανικών του ΕΙΠΑΚ. Ο οδηγός είναι ο πρώτος τέτοιος που κυκλοφορεί στην Ελλάδα και ευελπιστούμε να καλύψει ένα σημαντικό κενό πληροφόρησης. Γνωρίζουμε όλοι ότι το θέμα είναι εντελώς καινούργιο στην ελληνική αγορά και οποιαδήποτε παραπληροφόρηση, ιδιαίτερα στα πλαίσια υλοποίησης έργων για το Εξοικονομώ-Αυτονομώ μπορεί να δημιουργήσει εύκολα αρνητική εικόνα για τα συστήματα πράγμα που δύσκολα μετά μπορεί να αλλάξει. Και βέβαια υπάρχουν αρκετοί στη γωνία που περιμένουν μια αποτυχία.

Προσπαθήσαμε πολύ ώστε ο οδηγός να είναι πλήρης και ταυτόχρονα κατανοητός από τον κάθε μηχανικό και τον κάθε πολίτη. Θεωρούμε πως το πετύχαμε στο μέγιστο βαθμό, παρουσιάζοντας όλες τις διεθνείς προδιαγραφές και υλοποιώντας πραγματικά παραδείγματα με όλες τις δυνατές λύσεις. Ο οδηγός κυκλοφορεί σε αυτή τη φάση μόνο σε ηλεκτρονική μορφή, εξαιτίας της αδυναμίας να διανεμηθεί λόγω Covid19. O οδηγός θα υπάρξει σε έντυπη μορφή από το καλοκαίρι του 2021 και θα μοιραστεί στο κοινό στα πλαίσια του προγράμματος NZEB Roadshow που θα υλοποίησουμε σε 10 πόλεις της Ελλάδας την επόμενη διετία.

Περισσότερα: https://eipak.org/ventilationguide


Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.