Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενημερωτικό εγχειρίδιο ΕΛ.Ι.ΠΥ.ΚΑ για τον κανονισμό πυροπροστασίας 41/2018 1.0.0


1 Screenshot

Σχετικά με αυτό το αρχείο

Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ (ΕΛΙΠΥΚΑ), Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία, με σκοπό την ενημέρωση και διευκόλυνση των μελών του, όπως επίσης και των εγγεγραμμένων / συνδεδεμένων χρηστών της ιστοσελίδας: www.elipyka.org και των ομωνύμων ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης δημιούργησε το «ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΕΛΙΠΥΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ Π.Δ. 41/2018».

Σκοπός του παρόντος είναι η κατά το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση της κοινότητας των περί την ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ασχολουμένων και ιδιαίτερα των Μηχανικών, με απώτερο στόχο την «ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ» από φωτιά.

Τα ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΑΡΘΡΑ και λοιπά κείμενα που αναφέρονται σε εγκυκλίους του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και του Πυροσβεστικού Σώματος και αφορούν στον ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΤΙΡΙΩΝ – ΠΔ 41/2018, έχουν μεταφερθεί αναλλοίωτα χωρίς κανενός είδους παρέμβαση.

Τα πρόσθετα κείμενα που αναφέρονται στις σχετικές εγκυκλίους έχουν τεθεί εντός πλαισίων και έχουν πλάγια γραφή (italics) μπλε χρώματος (ή καφέ χρώματος όταν προέρχονται από τo Πυροσβεστικό Σώμα) για την αποφυγή ασαφειών, παρεξηγήσεων ή άλλου είδους παρερμηνειών.

  • Thanks 2
  • Upvote 3

Σχόλια Μελών

Recommended Comments

Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.