Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Άδεια εισόδου για βιοτεχνία


Evangelos77

Recommended Posts

Καλημέρα συνάδελφοι-ισσες!

 

Πρόσφατα άρχισα να δουλεύω σε έναν Δήμο, και προχθές πήρε τηλέφωνο ένας κύριος και ζήτησε μια άδεια εισόδου για την βιοτεχνία του. Εδώ οι άλλοι 2 συνάδελφοι δεν έχουν ξανακούσει κάτι τέτοιο και ούτε βρήκα κάτι στο internet. Μήπως εσείς γνωρίζετε τι είναι;

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Συγκοινωνιακό δηλαδή. Τότε χρειάζεται οικοδομική άδεια με σχέδια διαμόρφωσης κόμβου. Αλλά ο δήμος πρέπει να του δώσει κάποιο χαρτί;...

Link to comment
Share on other sites

μπορεί να ζητούσε βεβαίωση απότμησης πεζοδρομίου μου ζητείται σε περιπτώσεις που θες να χαμηλώσεις το πεζοδρόμιο για να κάνεις ράμπα εισόδου στο χώρο της επιχείρησης σου. (κάτι αντίστοιχο ζητάει η διεύθνση μεταφορών στα συνεργεία και στα πλυντήρια.

Link to comment
Share on other sites

Εμένα μου ζήτησε άδεια εισόδου. Πάντως αυτό νομίζω ότι είναι, διαμόρφωση κυκλοφοριακού κόμβου, οπότε πρέπει να πάει σε ιδιώτη μηχανικό ο οποίος θα συνενοηθεί με την πολεοδομία.

 

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!

Link to comment
Share on other sites

Όταν έχουμε πρόσωπο σε αγροτική η δημοτική η κοινοτική οδό αντί για κυκλοφοριακή σύνδεση από την περιφέρεια η την νομαρχία καταθέτουμε 2 τοπογραφικά και οριζοντιογραφίες στον Δήμο για την έγκριση εισόδου εξόδου.(Αν έχει ο Δήμος Τεχνική Υπηρεσία, αλλιώς ο Δήμος μεταβιβάζει στην Τ.Υ.Δ.Κ.)

Ουσιαστικά η είσοδος - έξοδος είναι ένα άνοιγμα στην περίφραξη της εγκατάστασης προκειμένου να μπορούν τα αυτοκίνητα να εισέρχονται και να εξέρχονται από το συγκεκριμένο σημείο και όχι από παντού.

Έλεγξε αν έχει ορατότητα πάνω από 70 μέτρα και δώστην.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.