Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αναγνώριση προέλευσης κουφωμάτων PVC


antreas

Recommended Posts

Πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε αν τα κουφώματα PVC που βάλαμε στο σπίτι μας, είναι πράγματι Γερμανικά, όπως μας είπαν ή τούρκικα; Κάποιοι λένε ότι στην προσφορά που μας δίνουν, υπάρχουν κάποιοι κωδικοί στα κουφώματα. Γνωρίζει κάποιος πως ξεχωρίζουμε το Γερμανικό απο το τούρκικο;

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως δεν ειναι κατι ευκολο να αναγνωριστει το προφιλ,ποια ειναι η χωρα προελευσης του.

αν ξερουμε (ειναι πολυ ευκολο να το μαθουμε) η κατασκευαστρια εταιρια κουφωματων PVC τι προφιλ χρησιμοποιει,ειναι ενα βημα.με μια αναζητηση στο ιντερνετ βλεπουμε που κατασκευαζεται το προφιλ.

φυσικα η κατασκευαστρια εταιρια μπορει πλεον να εχει σταματησει να χρησιμοποιει το συγκεκριμενο προφιλ και να παιρνει τουρκικο ή απο αλλου και να το διαφημηζει ακομα στα προσπεκτ της(να πως το μαθαινουμε) οτι ειναι γερμανικο.

σε αυτη την περιπτωση ομως νομιζω οτι ειναι δυσκολο εως αδυνατο να δινει εγγυησεις για την ποιοτητα των κουφωματων και παραλληλα να δινει πιστοποιητικα CE και διαφορα αλλα πιστοποιητικα ποιοτητας και ελεγχου.

οσο αφορα το πιστοποιητικο CE,επειδη γινεται μεγαλος ντορος,σημαντικο πολυ ειναι,το πιστοποιητικο που μας δειχνει καποιος εμπορος,να ειναι του κατασκευαστη κουφωματων και οχι του κατασκευαστη του προφιλ.ισως καποιες εταιριες κατασκευαστικες να δειχνουν το πιστοποιητικο CE που εχει παρει ο κατασκευαστης του προφιλ και να το δειχνουν οτι και καλα εχουν παρει CE.πρεπει να ζηταμε λοιπον πιστοποιητικο CE του κατασκευαστη.

ειμαι λοιπον ο γιωργος που φτιαχνω κουφωματα PVC,να το CE του προμηθευτη μου που αγοραζω το υλικο,να και το δικο μου CE σαν γιωργος.

 

ολα αυτα ειναι μια διαδικασια που δεν κρατα πανω απο 5 λεπτα και μας εξασφαλιζει την ποιοτητα των προιοντων που θελουμε να αγορασουμε.

 

επισης και απο την τιμη μπορουμε,ισως,να καταλαβουμε την διαφορα του υλικου.αν εγω πουλαω κουφωματα PVC χρησιμοποιωντας προφιλ μαρκας ταδε και εχω διαφορα μεγαλη στην τιμη με καποιον αλλο που πουλαει κουφωματα με ιδιο προφιλ,τοτε ενας απο τους δυο κανει την απατεωνια.

αυτο βεβαια δεν ειναι και απολυτο γιατι εγω θελω να βγαλω απο μια δουλεια χ ενω καποιος αλλος μπορει να θελει να βγαλει χ/2.

τα πιστοποιητικα λοιπον ειναι αυτα που μας εξασφαλιζουν την ποιοτητα του προιοντος.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.