Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πισίνες και υπολογισμός αμοιβών


Recommended Posts

όταν υπολογίζουμε προυπολογισμό πισίνας πχ 20 τμ που συνορεύει με το υπογειο μηχανοστάσιο της πχ 8τμ, στον αναλυτικό θα υπολογίσουμε και τις εκσκαφές και τα μπετά του μηχ/σίου, η θα το αγνοήσουμε? επίσης τυπώνουμε αναλυτικό και τον πάμε πολεοδομία, με το xml προς το τεε μετά τι γίνεται, συμπληρώνουμε τα τμ στο αντίστοιχο κουτάκι του προγράμματος? μπορεί να σταλεί xml στο τεε με μονάχα αναλυτικό προυπολογισμο? είναι τεράστιο μπέρδεμα το θέμα της πισίνας..μετρώ την τέταρτη εβδομάδα στα φορολογικα!!! ουφ!

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Καλησπέρα σε όλους,

 

έχω αναλάβει τη μελέτη των Η/Μ Πισίνας 72 m2. Επειδή είναι η πρώτη μελέτη που αναλαμβάνω ως εξωτερικός συνεργάτης τεχνικου γραφείου, θα ήθελα να ρωτήσω ποιό είναι το εύρος τιμολόγησης για αυτή τη μελέτη, δηλαδή κάποιος που γνωρίζει την αγορά να μου προτείνει πόσο θα μπορούσα να την τιμολογήσω. Δεν την υπογράφω, απλά θα κόψω τιμολόγιο σε τεχνικό γραφείο. Έχω συντάξει το τεύχος για την πολεοδομία και έχω κάνει την κάτοψη με τα Η-Μ (μηχανοστάσιο-στόμια,σκούπα κλπ).

 

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.