Μετάβαση στο περιεχόμενο

Υποσταθμός μέσης τάσης και υ.δ.ε.


xaxa

Recommended Posts

Σε υπάρχουσα εγκατάσταση, θα γίνει επαύξηση ώστε ο πελάτης από χαμηλή να πάρει μέση τάση (μετά από προτροπή της ΔΕΗ λόγω της επέκτασης του δικτύου στην περίοχη).

Ο εγκαταστάτης του υποσταθμού είναι άλλος από τον εγκαταστάτη της εσωτερικής ηλεκτρικής εγκατάστασης.

Τι γίνεται με την ΥΔΕ που κατατίθεται ; Ποιος υπογράφει;

Link to comment
Share on other sites

  • 11 months later...

ο εγαταστάτης μπορεί να είναι ο ίδιος αρκεί η άδεια του να έχει την πιστοποίηση για υποσταθμό Μ/Τ ώστε να υπογράψει και την υπ. δηλωση εγκαταστάτη.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Υφιστάμενη εγκατάσταση ηλεκτροδοτείται από δίκτυο Μέσης Τάσης αλλά πλέον διαχωρίζεται σε 2 παροχές.Η νέα παροχή όπου θα ηλεκτροδοτηθεί από γραμμή Χαμηλής Τάσης Νο5 και η παλιά όπου θα συνεχίζει να ηλεκτροδοτεί το υπόλοιπο κτήριο από το δίκτυο Μέσης Τάσης.

Μου ζήτησαν να φτιάξω το σχέδιο για το υπόλοιπο της εγκατάστασης Μ.Τ. για ΔΕΔΔΗΕ.Είναι η ίδια διαδικασία με αυτή που ακολουθούμε για ΧΤ?Μονογραμμικό και νέα ΥΔΕ ή απαιτείται κάτι επιπλέον?Να προσέξω κάτι περισσότερο?

Αρχικά σχέδια για να βασιστώ δεν υπάρχουν.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Edited by Romanos
Link to comment
Share on other sites

Εγώ από όσα έχω διαβάσει από τα βιβλία που έχουν βγει για την υπέυθυνη δήλωση εγκταστάστη κατάλαβα ότι η υδε αναφέρεται μόνο σε εσωτερικές ηλεκτρικές εγκταστάσεις XT και όχι σε υποσταθμούς μέσης τάσεως.

Link to comment
Share on other sites

Δεν μου έχει τύχει σύνταξη ΥΔΕ για υποσταθμό, τώρα που έχει αλλάξει το έντυπο. Λογικά, θα συμπληρώσεις τα έντυπα για την Χαμηλή (κανονικά μετρήσεις δηλαδή για την την εσωτερική εγκατάσταση, έκθεση παράδοσης, το μονογραμμικό των πινάκων, τις κατόψεις κτλ.) ως θα έπρεπε ως πελάτης χαμηλής, και στο έντυπο της ΥΔΕ θα βάλεις την παροχή της Μέσης... (διατομή καλωδίου, γενικό διακόπτη μέσης...)

 

Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με αυτά που δηλώναμε με την παλιά ΥΔΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.