Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημέρωση από Πρόεδρο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ Στέφανο Ξεκαλάκη. 20/1/10


Recommended Posts

Συνάδελφοι,

χθες έλαβα το εξής email από τον Πρόεδρο του Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ Στέφανο Ξεκαλάκη, που αφορά στην ενημέρωση των μελών του συλλόγου, το οποίο και παραθέτω:

 

"Συνάδελφε,

 

Αν και πάει αρκετός καιρός από την τελευταία μας επικοινωνία, γεγονός που οφείλεται στην αδιάκοπη ενασχόληση του Συλλόγου τόσο με τα θέματα που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα δράσης, όσο και με τα μέτωπα που δυστυχώς ανοίγουν ταυτοχρόνως από την πλευρά της κυβέρνησης και προβληματίζουν έντονα τον κλάδο, θεώρησα σκόπιμο να επικοινωνήσω σήμερα μέσω του forum σας με τους συναδέλφους για να τους ενημερώσω ότι πλέον μέσω του διαδικτυακού τόπου του Τ.Ε.Ε. μπορούν να δουν προς τα πού οδεύουμε σχετικά με την ένταξη των αμοιβών των τοπογραφικών μελετών στο σύστημα του Τ.Ε.Ε.

Συγκεκριμένα, η διεύθυνση στην οποία όλοι οι συνάδελφοι μπορούν να λάβουν γνώση για τις προσθήκες και βελτιώσεις που γίνονται στο σύστημα υπολογισμού και διαχείρισης αμοιβών μελετών & επιβλέψεων και ειδικότερα για όσες αφορούν υπολογισμό αμοιβών τοπογραφικών εργασιών είναι η http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/Upgrade2/topografika

Η εφαρμογή της εν λόγω υπηρεσίας θα ξεκινήσει από 22 Φεβρουαρίου 2010 , γι’ αυτό και θα πρέπει όλοι οι συνάδελφοι που ασχολούνται με ιδιωτικές τοπογραφικές μελέτες και δεν έχουν τον απαραίτητο από το Τ.Ε.Ε. κωδικό να προχωρήσουν στην έκδοσή του.

Είναι βέβαιο ότι με την ενέργεια αυτή δεν λύνονται μονομιάς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στην αγορά των ιδιωτικών τοπογραφικών μελετών, όμως θα το χαρακτήριζα ως ένα άλμα που βεβαίως, για να μην είναι μετέωρο, θα πρέπει να συνοδευθεί και από πρόσθετες ενέργειες, οι οποίες ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Πέραν τούτου και επειδή διακρίνω την εύλογη ανησυχία των συναδέλφων για τα κλειστά επαγγέλματα, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, την απασχόληση κ.α., μέσα από το βήμα που μου δίνετε θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι ο Σύλλογος, σε συνεργασία και συντονισμό με τους υπόλοιπους κλαδικούς συλλόγους και το Τ.Ε.Ε., έχει διαμορφώσει από κοινού τα επιχειρήματα και τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε και με την υποστήριξη όλων των συναδέλφων προσδοκούμε στη δικαίωση των θέσεων του κλάδου.

Λεπτομέρειες για το φορολογικό και τα επαγγελματικά δικαιώματα των Τ.Ε.Ι. θα σας αποστείλουμε εντός της επόμενης εβδομάδας.

Μέχρι την επόμενη επικοινωνία μας, θα ήθελα να παρακαλέσω όλους τους συναδέλφους να βρίσκονται σε εγρήγορση, να έχουν εμπιστοσύνη στα συλλογικά όργανα και τις διαδικασίες και να πλαισιώσουν το Δ.Σ. σε μια προσπάθεια ενδυνάμωσης της φωνής του Συλλόγου και του παρεμβατικού ρόλου που οφείλει να διαδραματίσει.

Από την πλευρά μας, συνεχίζουμε την πολιτική της άμεσης επικοινωνίας με τους ανά την Ελλάδα συναδέλφους και προγραμματίζουμε τους μήνες Φεβρουάριο & Μάρτιο να βρεθούμε στο Βόλο, τη Ρόδο, τη Λαμία, την Αλεξανδρούπολη, τη Δράμα και την Άρτα.

Εις το επανιδείν!!

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Στέφανος Ξεκαλάκης

Πρόεδρος Π.Σ.Δ.Α.Τ.Μ. "

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.