Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αλλαγή χρήσης από συσκευαστήριο σε κατάστημα


Recommended Posts

Συνάδελφοι,

Σε υφιστάμενο κτίριο με χρήση συσκευαστηρίου (βιομηχανικό κτίριο) θέλω να κάνω αλλαγή σε κατάστημα. Το οικόπεδο βρίσκεται εκτός σχεδίου και έχει πρόσωπο σε δρόμο οπότε είναι οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση. Η έκταση του οικοπέδου είναι 1330 τμ. Και υπάρχει ένα κτίριο δυο οροφών με συνολική επιφάνεια 530 τμ. (257 ο κάθε όροφος + απόληξη κλιμακοστασίου). Θέλω να κάνω αλλαγή χρήσης σε κατάστημα αλλά ο συντελεστής δόμησης για καταστήματα είναι 0.2. Μέχρι εδώ καταλαβαίνω ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον. Αυτό που σκεφτομαι είναι αν μπορώ να κάνω τον ένα όροφο σαν κατάστημα με δόμηση 0.2 και τον άλλο όροφο σαν συσκευαστήριο.

Έχει κάποιος συνάδελφος καμιά ιδέα?

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε η απορία που έχω , αν και νομίζω ότι δεν γίνετε…, είναι αν μπορούν να συνυπάρξουν διαφορετικές χρήσεις σε κάποιο κτήριο και να τηρούνται οι όροι της κάθε χρήσης. Για την περίπτωση μου δηλαδή αν μπορώ να πάρω το 0.2 για το κατάστημα του ισογείου και για τον πρώτο όροφο να χρησιμοποιήσω το 0.9 του συσκευαστηρίου (βιομηχανικό).

Να ρωτήσω κάτι παρόμοιο μήπως και βρω άκρη… Αν σε ένα βιομηχανικό κτήριο π.χ. βιομηχανία μαρμάρων, θέλουμε και εκθεσιακό χώρο ,γραφεία και πωλητήριο θα υπολογιστούν όλα με συντελεστή 0.9 ή θα υπολογιστεί η κάθε χρήση με τον συντελεστή της;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.