Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύνδεση τυφλού αγροτεμαχίου με επαρχιακη οδό


Recommended Posts

Καλησπέρα για ακόμα μια φορά από την όμορφη Ξάνθη.

Προκειμένου να αγοράσει πελάτης μου τυφλό αγροτεμάχιο στο οποίο επιτρέπεται η ανοικοδόμηση (σαν εντός ζώνης και προ του 1977), το οποίο είναι "τυφλό" θα ήθελα την γνώμη σας σε κάποιες απορίες που έχω. Κατ' αρχήν να σας θέσω τα δεδομένα της υπόθεσης:

Τυφλό αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου του οποίου η μια πλευρά εφάπτεται σε πρατήριο υγρών καυσίμων με εγκεκριμένη κυκλοφοριακή σύνδεση τύπου Γ. Ο πελάτης μου θέλει να φτιάξει συνεργείο επισκευής μοτοσικλετών. Οι όροι δόμησης δεν απαιτούν πρόσβαση στα εντός ζώνης αλλά στην άδεια ίδρυσης θα μου ζητηθεί. Η πιο σύντομη και εύκολα υλοποιήσιμη δίοδος προς κοινόχρηστο δρόμο είναι αυτή προς τον επαρχιακό, μέσω του ήδη εγκεκριμένου κόμβου. Έθεσα το ερώτημα στην Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών ρωτώντας τους αν εγκρίνουν αυτή την κατά κάποιο τρόπο κοινή σύνδεση των αγροτεμαχίων (με δεδομένη την συναίνεση του ιδιοκτήτη του πρατηρίου) και μου άφησαν να εννοηθεί οτι είναι κάτι αδύνατο. Ωστόσο μου δίνεται η ευκαιρία να το συζητήσω με τον προϊστάμενο από βδομάδα. Έχει τύχει σε κανέναν σας κάτι παρόμοιο; Επισυνάπτω σκαρίφημα.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτι όταν είδα αυτό το post θορυβήθηκα λίγο αλλά αυτό δεν με αποτρέπει απ το ν ασχοληθώ με την υπόθεση (εξάλλου οι δουλειές μας είναι πολύ λίγες και δεν έχουμε την πολυτέλεια της επιλογής). Προς το παρόν θεωρώ ως δεδομένη την υσχή της παρέκκλισης ώσπου σκάσει η βόμβα και αρχίσουν οι χοροί!. Οπότε αν κάποιος συνάδελφος έχει συναντήσει παρόμοια υπόθεση και μπορεί ας βοηθήσει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.