Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ζητείται Τοπογράφος Νομός Αρκαδίας-Δήμος Γορτυνίας-Καρύταινα


Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και δεν είμαι επαγγελματίας. Αντιμετωπίζω ένα θέμα και ελπίζω να με βοηθήσετε. Ψάχνω να βρω την ακριβή τοποθεσία για κάποια χωράφια που βρίσκονται στον Ν.Αρκαδίας,δήμο Γόρτυνος, στο χωριό Καρύταινα και γύρω από αυτό. Με πληροφόρησαν οτι θα χρειαστώ τοπογράφο από την περιοχή για αυτή την δουλειά και έτσι θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζετε και μπορείτε να προτείνετε κάποιον.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Είμαι Πολιτικός Μηχανικός με εμπειρία στα Τοπογραφικά και τυχαίνει να γνωρίζω την περιοχή γιατί έχω καταγωγή από Ατσίχωλο. Επικοινώνησε μαζί μου στο [email protected] για να δούμε αν μπορώ να σε εξυπηρετήσω.

 

Φιλικά

Θ.Π

Link to comment
Share on other sites

Είσαι Πολιτικός Μηχανικός και αυτό τα λέει όλα... περί Τοπογραφίας. Ασχολήσου καλύτερα με τις αδειούλες σου και άσε το ρημάδι το συνάφι των Αγρονόμων Τοπογράφων Μηχανικών να κάνει τη δουλειά του που ΣΙΓΟΥΡΑ τη γνωρίζει πολύ καλύτερα!!! Νισάφι πια με την "ασχετοσύνη" σας στα τοπογραφικά διαγράμματα!!! Δεν είναι προσωπική επίθεση, για να μη το εκλάβεις έτσι, αλλά αγανάκτηση των συναδέλφων μου απέναντι σας!!! Δύο πράγματα διδαχθήκατε κάποτε και νομίζετε ότι είναι όλα τόοοοοοσο απλά. Ο καθένας ΑΣ δουλεύει πάνω σ'αυτό που γνωρίζει καλύτερα. Γιατί όταν κι εγώ κατέθεσα φακέλους για 4 οικοδομικές άδειες έπεσε το συνάφι σου να με φάει......

Link to comment
Share on other sites

Έλα βρε sor σε καταλαβαίνω αλλά και οι πολιτικοί μηχανικοί δεν τρώνε κυνήγημα απο τους τοπογράφους των πολεοδομιών?

Τελοσπάντων ας μην καταντήσει το topic σε ξεκατίνιασμα πολιτικών και τοπογράφων αφου είμαι σίγουρος ο ένας κλάδος σέβεται και παραδέχεται την γνώση των άλλων.

Παίδες κρατάτε τους τόνους χαμηλούς το site είναι ανοιχτό προς όλους!! :wink:

Link to comment
Share on other sites

tpapanik να σε ρωτήσω κάτι ρε συνάδελφε ?

 

Το πόστ του Σαράντη είναι από την 21η Απριλίου. Δηλαδή εδώ και 9 μέρες.

 

Νομίζεις ότι δεν υπάρχουν άλλοι μηχανικοί εδώ μέσα να του απαντήσουν ή να τον βοηθήσουν εδώ και 9 μέρες?

Επίσης δεν θεωρείς λίγο χαζό να ποστάρεις το mail σου φόρα παρτίδα ? Παίζουν και spam και άλλα πολλά που μπορεί να βρεθούν ξαφνικά στο mail σου.

Βέβαια 2 μέρες μέλος είσαι και ακόμα μάλλον δεν έχεις καταλάβει το πνεύμα του φόρουμ. Διάβασε και τους κανόνες συμμετοχής σε παρακαλώ και καλώς ήρθες.

 

 

Να σε ενημερώσω ότι εδώ είναι κοινότητα μηχανικών που βοηθάμε ο ένας τον άλλο απαλλαγμένοι από υστεροβουλίες και μισαλλοδοξίες. Εν ολίγοις δεν ψαρεύουμε πελάτες και δουλειές συνάδελφε.

 

Θα μπορούσες πολύ απλά να στείλεις ένα πμ στον υποψήφιο πελάτη sarantis. :wink:

 

sor φίλε και συνάδελφε έχεις δίκιο σε αυτό που λες (ναι όλοι οι μηχανικοί τρώνε καταπίεση από τους πολιτικούς) αλλά μάλλον είσαι οφ τόπικ.

:wink: Κάν' το κάπου αλλού και συζητάμε ότι θες.

Link to comment
Share on other sites

Πέστα βρε συνάδελφε sor ...

 

Το ωραίο είναι πως τα 2 πράγματα που διδαχτήκανε οι περισσότεροι περί γεωδαισίας τα σνομπάρανε όταν τα μαθαίνανε.

 

Το πιο ωραίο είναι πως το " μπορώ να σε βοηθήσω " στην πράξη μπορεί να σημαίνει πως θα βάλω κάποιον τοπογράφο να το μετρήσει και θα βγάλω κάποια

μίζα και εγώ.

 

Το θράσος όμως έχει και κάποια όρια . . .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.