Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Insoft - Αμοιβές Μηχανικών


terry

Recommended Posts

@gp1

Έχεις δίκιο για το εκφραστικό σφάλμα “Ως αναφορά”. Σωστό είναι το “ Όσον αφορά” και σε ευχαριστώ για τη διόρθωση.

Για αμοιβή ΣΔΑ, δεν έχουμε υπ’ όψιν μας να υπάρχει θεσμοθετημένη νόμιμη αμοιβή. Ούτε στο σύστημα του ΤΕΕ υπάρχει τέτοια αμοιβή. Λόγω των παραπάνω, δεν υπάρχει και στο δικό μας λογισμικό.

 

@yian

Yian πολύ απλά μπορείς να κάνεις δεξί κλικ στην οθόνη σου, να επιλέξεις ‘’Ρυθμίσεις Οθόνης’’ και εκεί να επιλέξεις ‘’Κλίμακα και διάταξη - Αλλαγή του μεγέθους κειμένου εφαρμογών και άλλων στοιχείων’’. Εκεί το 100 % μπορείς να το κάνεις 125% ή 150% ή 175%. Στα Windows 10 που υποθέτουμε πως έχεις, καθώς βρίσκεσαι στην αιχμή της τεχνολογίας, το παραπάνω δουλεύει μια χαρά. Αυτή η ρύθμιση δεν αποτελεί αλλαγή της ανάλυσης της οθόνης σου, απλώς βλέπεις τα παράθυρα των εφαρμογών μεγαλύτερα.

Αυτά που γράφεις περί παταριών, οθονών 14’’, αετίσιας όρασης κλπ είναι μόνο για τις εντυπώσεις. Το λογισμικό πριν το αγοράσεις είχες την δυνατότητα να το δοκιμάσεις και αν δεν σου άρεσε, μπορούσες κάλλιστα να προτιμήσεις κάποιο άλλο. Το λογισμικό μας από την αρχή έχει μια διαφορετική φιλοσοφία στο στήσιμο και στην παρουσίαση των παραθύρων του, κάτι το οποίο έχει εκτιμηθεί δεόντως από την συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων μηχανικών. Αν εσύ ζητάς λογισμικό που να δουλεύει και να προσαρμόζει τα παράθυρα του από οθόνη κινητού τηλεφώνου μέχρι home cinema 60+ ιντσών όπως γράφεις, τότε έκανες λάθος επιλογή λογισμικού. Χρειάζεσαι ένα λογισμικό με κενή την κεντρική του οθόνη και με pull down μενού. Εμείς κάτι τέτοιο ποτέ δεν το θελήσαμε, όχι βέβαια επειδή τεχνολογικά είμαστε πίσω ή δεν αφιερώνουμε κόστος, χρόνο, κόπο και έρευνα όπως υπαινίσσεσαι, αλλά διότι η φιλοσοφία πάνω στην οποία στήθηκε και στήνεται το λογισμικό είναι διαφορετική από αυτή που εσύ ζητάς.

  • Like 1
  • Upvote 2
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Σεβαστές οι απόψεις σου Insoft αλλά να το ζητάς από συναδέρφους να αλλάξουν ανάλυση οθόνης για να χρησιμοποιήσουν ένα λογισμικό αμοιβών ενώ έχουν στηθεί λογισμικά χιλιάδων ευρώ καθημερινής χρήσης στους υπολογιστές τους (σχεδιαστικά-στατικά κτλ) που δουλεύουν όλα στις αναλύσεις που χρησιμοποιεί ο σύγχρονος πλανήτης Γη , είναι τουλάχιστον ουτοπικό ή καταναγκαστικό (και προσωπικά δεν πρόκειται να μπω σε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά που θα ανοίγω το πρόγραμμα).

Και τέλος πάντων δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υποδεικνύω τα αυτονόητα, ότι δηλαδή εν έτη 2019 πρέπει να διορθωθεί το fit to screen σε ένα λογισμικό της αγοράς.

Αυτά, καλή συνέχεια σε άπαντες και εφιστώ την προσοχή στους ενδιαφερόμενους μιας και το πρόγραμμα είναι κανόνι μεν, αλλά κατά τη προσωπική μου γνώμη χρίζει επικαιροποίησης ως προς το περιβάλλον εργασίας του για τους λόγους που προανέφερα.

 

Edited by yian
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Επειδή τώρα προσπαθώ να μάθω το πρόγραμμα, έχω μια ερώτηση που μπορεί να φανεί αστεία..πως προσθέτω δεύτερο ιδιοκτήτη;;

Link to comment
Share on other sites

Στέλνω τη διευκρίνηση που βρήκα στην ιστοσελίδα μήπως κάποιος είχε την ίδια απορία με μένα.
5)  Όταν έχετε περισσότερους από έναν ιδιοκτήτη τότε:
Για 2 ιδιοκτήτες : Βάλτε ένα ονοματεπώνυμο στο πεδίο επώνυμο και ένα ονοματεπώνυμο στο πεδίο όνομα.
Στα υπόλοιπα στοιχεία για το ΤΕΕ συμπληρώστε τα στοιχεία του ενός από τους δύο ιδιοκτήτες.  Ούτως ή άλλως τα στοιχεία αυτά είναι πληροφοριακά για το ΤΕΕ και δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία στον υπολογισμό των αμοιβών και στα έντυπα πληρωμής.
Για 3 ή 4 ιδιοκτήτες : Βάλτε δύο επώνυμα με το αρχικό κάθε ονόματος στο πεδίο επώνυμο και δύο επώνυμα
με το αρχικό του ονόματος στο πεδίο όνομα.  Στα υπόλοιπα στοιχεία δώστε τα στοιχεία ενός από όλους τους ιδιοκτήτες.
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kαλησπέρα,

 

για Ενημέρωση ηλεκτρονικής Αδείας Κατεδάφισης ως προς την αλλαγή ονόματος ιδιοκτήτη, το σύστημα των e-αδειών απαιτεί Αμοιβή. Στο σύστημα Αμοιβών του ΤΕΕ δεν βρίσκω επιλογή για Ενημέρωση Αδείας. Τι θα επιλέξω;

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

(Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33)

Πως μπορώ να αλλάξω τα ποσοστά στο πολύχρωμο μέσω του insoft , και να είναι  60% για τον Δήμο και κατά 40% στο Πολεοδομικό Γραφείο; Ευχαριστώ

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, marianna katsouli said:

Πως μπορώ να αλλάξω τα ποσοστά στο πολύχρωμο μέσω του insoft...

Όπως ανοίγεις το πρόγραμμα το τρίτο κουμπάκι από πάνω δεξιά γράφει Βοήθεια.

Πάτησε το και λογικά θα βρεις πολλά εκεί.

 

εδιτ

και μάλλον θες αυτό......

 

1258982297_Screenshot2022-10-1416_43_23.png.10c97765f29ea653133aa621d2dfc631.png

Edited by Didonis
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.