Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Αίτηση στο ΤΕΕ να μη λαμβάνουμε την έντυπη έκδοση του Ενημερωτικού Δελτίου


parist43

Recommended Posts

Συμφωνώ Gousgounis αλλά και χωρίς το Ε.Δ του ΤΕΕ, δεν νομίζω οι "τιμές" να είναι διαφορετικές. Μέχρις στιγμής πάντως σκοτάδι ούτε ηλεκτρονική έκδοση ούτε τίποτα. Ας ελπίσουμε ότι η εν λόγω καθυστέρηση οφείλεται στην δημιουργία εξελιγμένης μορφής ηλεκτρονικής ενημέρωσης (ονειρεύομαι ε?)

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 54
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 8 months later...

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μη λαμβάνουμε σε εμαιλ το καθημερινό ενημερωτικό δελτίο του ΤΕΕ? Εϊχανπει ότι θα υπάρχει αυτή η δυνατότητα (unsubscribe) αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω δει κάτι. Θέλω να μπαίνω στο σάιτ του ΤΕΕ και να το διαβάζω από εκεί το pdf χωρίς να λαμβάνω καθημερινά το γνωστό εμαιλ με το λινκ. ΕΙδικά το καλοκαίρι που έλειπα αρκετές μέρες γύρισα και βρήκα 15 εμαιλ από το ΤΕΕ στο inbox. Είμαι στο τσακ να το κάνω mark as spam!

Link to comment
Share on other sites

Στο gmail μου έρχονται.

Τώρα που ανάφερες το teemail (είχα ξεχάσει ότι υπάρχει), θυμήθηκα ότι έχω ρυθμίσει να μου γίνονται forward τα εμαιλ του teemail στο gmail που χρησιμοποιώ. Άρα μπορώ να αλλάξω τη ρύθμιση και να σταματήσει η προώθηση όμως μάλλον ούτε αυτό δεν ειναι λύση γιατί υπάρχουν μερικά εμαιλ που έρχονται στο teemail και είναι χρήσιμα (ειδοποιήσεις του ΙΕΚΕΜ για σεμινάρια κλπ τα οποία στέλνονται μέσω teelist).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.