Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μεταπτυχιακό στο ΕΜΠ


Burned Electrician

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 63
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

To 2006 πάντως που ψαχνόμουν εγώ το μεταπτυχειακό της τεχνολογίας υλικών στους μηχανολόγους και άλλο ένα των πολιτικών μηχανικών (και τα 2 στο ΑΠΘ) θέλαν standard proficiency, κάτι το οποίο και κατά τη γνώμη μου είναι λογικό. Αν άλλαξε αυτό, πάσο ;)

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει μια πολυ μικρη πιθανοτητα να σε δεχτουνε.Πως θα βγεις ειναι το θεμα??

Παντως θα επρεπε να δεχονται οπως δεχονται σε αλλα πανεπιστημια

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά με απογοητεύουν αυτά που λέτε είμαι πολύ καλός σε όλα(ότι δικαιολογητικά χρειάζονται τα πληρώ όλα ακόμα και υποτροφία έχω πάρει) μόνο αγγλικά δεν ξέρω και δεν έχω ούτε καν lower τώρα κάνω μαθήματα και τα συνεχίζω.......δεν θέλω να πάει χαμένος ο βαθμός που έβγαλα στο πτυχίο μου με 8....θέλω να τον αξιοποιήσω σε κάτι

Link to comment
Share on other sites

Δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα φίλε μου. Για το συγκεκριμένο μεταπτυχιακό δεν γνωρίζω συγκεκριμένα να σου πω, αλλά για άλλα μεταπτυχιακά από τη ΣΗΜΜΥ που ξέρω ζήτησαν και αγγλικά. Μου φαίνεται απίθανο να μην θέλουν αγγλικά στο συγκεκριμένο. Ρώτησε το...

Και όσον αφορά και το βαθμό πτυχίου σου, καταρχάς μπράβο σου, αλλά και πάλι δεν είναι κάτι που δεν θα έχουν ξαναδεί για να τους κάνει εντύπωση. Το 8 είναι ένας συνηθισμένος βαθμός που έχουν αρκετοί απόφοιτοι πολυτεχνείων που κάνουν αίτηση στα μεταπτυχιακά του ΕΜΠ. Οπότε δε νομίζω ότι πρέπει να στηρίξεις τις ελπίδες σου στο βαθμό σου.

 

Αν το θέλεις τόσο πολύ κάνε αίτηση και ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σε δεχτούν. Λογικά θα περάσεις και από συνέντευξη, οπότε πρέπει κι εκεί να πας πολύ καλά.

 

───────────────────────

Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ θα έλεγα να μην απογοητεύεσαι. Έχεις πυθανότητες. Κάνε αιτήσεις παντού κ κάπου θα σε δεχτούν. Τα αγγλικά είναι ένα θέμα αλλά αφού ξεκίνησες μαθήματα κάτι μπορεί να γίνει. Είναι ευκαιρία να τα εξασκήσεις κιόλας με την διπλωματική που θα κάνεις στο τέλος. Σε κάποια μεταπτυχιακα δεν ζητάνε πτυχίο αλλά δίνουν εξετάσεις.

Link to comment
Share on other sites

Ενδεικτικά δες εδώ: http://www.survey.ntua.gr/main/studies/geoinfo/geoinf-g.html και εδώ:

http://www.survey.ntua.gr/main/studies/geoinfo/prokyrixi_2008_09.doc

Κάνει αναφορά σε πτυχία ΑΕΙ (δεν είδα εμφανώς τίποτα για ΑΤΕΙ) ελληνικά και εξωτερικού που πέρασαν ΔΙΚΑΤΣΑ και διπλωματούχους μόνο.

Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις αν και από όσο θυμάμαι μια 10ετία πίσω, δεν υπήρχε φοιτητής από ΤΕΙ (εκείνη την εποχή νομίζω δεν είχε γίνει η "ανωτατοποίηση" βέβαια) στα ΔΠΜΣ του ΕΜΠ.

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα να πας στο εξωτερικό για να είσαι και 100% σίγουρος ότι θα καταφέρεις αυτό που αξίζεις...

 

Καλά εντάξει αυτό είναι το μόνο σίγουρο φίλε μου και το ξέρω καιρό τώρα......πρώτα από όλα είναι το οικονομικό στην μέση, δεύτερον Αγγλία θέλουν κατόχους πτυχίων αγγλικών όπως συμβαίνει και στην Γερμανία το ίδιο....μόνο Ισπανία είναι καλά που δεν ζητάνε γνώσεις Αγγλικών παρά να γνωρίζεις να μιλάς τη γλώσσα τους.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.