Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προς την Ελληνική Κυβέρνηση: Θα γίνουμε ποτέ κράτος με στοιχειώδη λογική;


Recommended Posts

Καταπληκτικό!Ειναι γνωστο τι έχω πη για το Εθνικο Κτηματολογιο σε ωρισμενες προβληματικες περιοχες και μαλιστα οσοι δεν εχουν γνωση του θεματος θα με εχουν χαρακτηρισει υπερβολικο.

Λοιπον σημερα εμαθα το εξης καταπληκτικο!

ενα δημοσιο εργο ,η βελτιωση Εθνικης οδου ,εχει κολλησει εδω και δυο-τρια χρονια ,λογω του οτι δεν μπορει να προχωρησει η απαλοτριωση λογω λαθεμενου κτηματολογιου.

Ο δικαστης απο οτι εχω μαθει ζηταει την μεταγραφη της πραξης απαλωτριωσης,επειδη ομως δεν ταιριαζει τίποτα ως αναφορα ορια και ιδιοκτητες,απαλωτριωση δεν μπορει να γινει.

Το ιδιο αναμενεται να συμβει παλι σε ενα εργο οδοποιιας,στην ιδια περιοχη (5 χιλιομετρα πιο περα) ,παλι λογω πληρους ασυμφωνιας Εθνικου Κτηματολογιου

και πραγματικτοτητας .το εργο αυτο μολις ενταχθηκε στο Εσπα ,αλλα δωρον αδωρον.

Αυτη ειναι η συγχρονη πραγματικοτητα του Νεοελληνικου κρατους.

η σχιζοφρενεια σε ολο της το μεγαλειο.

ενα δημόσιο εργο (Εθνικο Κτηματολόγιο) που πληρώνεται απο τα λεφτα του κοσμου για το καλο του,μπλοκαρει αλλα Δημοσια Εργα αναγκαιότατων Υποδομων.!!

η οικονομικη χρεωκοπια απο οτι φαινεται ειναι το μικροτερο κακο.

Link to comment
Share on other sites

Η οικονομική χρεωκοπία είναι η συνισταμένη των χρεωκοπιών στους λοιπούς κλάδους της ζωής στην Ελλάδα. Έσκασε χθες σκάνδαλο δωροδοκίας από την Daimler σε 22 χώρες, ανάμεσά τους και η χώρα μας. Σε λίγο δεν θα ψάχνουμε ποιος δωροδοκήθηκε αλλά ποιος ΔΕΝ δωροδοκήθηκε.

Link to comment
Share on other sites

εγώ παντως αν ημουν νεος θα εφευγα στο εξωτερικο!τουλαχιστον να υπαρχει ενα πλαισιο που να κινειται σε λογικα ορια.εδώ τα εχουμε ξεπερασει παρα παρα πολυ!

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα περιμένουμε κάποιον να τιμωρηθεί.

Δεν υπάρχει παγκόσμιο σκάνδολο που να μην είναι μπλεγμένοι και Ελλήνες ούτως ή αλλώς, είναι κάτι που ξέρουμε να το κάνουμε καλά.

Link to comment
Share on other sites

Τελικά οι Γερμανοί το 40 έπρεπε να μας φτιάξουν πρώτα το κράτος και μετά να τους διώξουμε...

Link to comment
Share on other sites

πλακα-πλακα η λυση ειναι να τους ξαναφωναξουμε! θα τους αναθεσουμε μια πενταετια να φτιαξουν το κρατος (με το αζημιωτο βεβαια)

Link to comment
Share on other sites

panos & parist43 δεν ξέρω αν είναι λόγω του κλίματος των τελευταίων ημερών αλλά τελικά διαφαίνεται ότι ούτε οι Γερμανοί είναι τόσο "αδιάφθοροι" όσο θέλουμε να πιστεύουμε. Δεν έχουν υπογράψει την Συμφωνία κατά της Διαφθοράς του ΟΗΕ, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερες εταιρίες τους να φέρονται μπλεγμένες σε σκάνδαλα. Η Daimler πλήρωσε στο αμερικανικό δημόσιο 180.000.000 ευρώ για να μην προβεί το τελευταίο σε διώξεις ενώ του παρέδωσε και λίστα με 22 χώρες στις οποίες είχε δωροδοκήσει αξιωματούχους για να πουλήσει τα οχήματά της.

Link to comment
Share on other sites

μην μπερδευεστε παιδια.

 

καθε κρατος και καθε εταιρεια, ειτε ελληνικη, ειτε απο τη ζιμπαμπουε, ειτε απο τη σουηδια, αν μπορει, θα λαδωσει. Δεν θα το σκεφτει κανενας ουτε δευτερολεπτο αν ετσι θα προωθησει τα συμφεροντα της εταιρειας του.

 

η διαφορα μας εδω στην ελλαδα με τη σουηδια ή τη γερμανια, ειναι οτι το σπορ ειναι εθνικο και λαικο και δημοκρατικο. Το ασκουμε ολοι, απο τον πιο φτωχο πολιτη μεχρι τον τεραστιο επιχειρηματια. Δειτε το σαν εκδημοκρατισμο της διαφθορας. Σε αυτα τα προοδευτικα διαπρεπουμε.

Link to comment
Share on other sites

δεν διαφωνω καθολου.εξαλου πηρα ενα γερμανικο κλαδευτηρι και μολις το ανοιξα κοπηκε στα δυο.Ομως στο συγκεκριμενο μετρο υπαρχει ελπιδα.διοτι

1)ετσι θα ξεκουμπιστουν απο την εξουσια ολα τα σημερινα λαμογια.

2)με την προοπτικη οτι θα πληρωθουν πιστευω οτι θα σοβαρευτουν και θα επιτελεσουν εργο.

το μονο προβλημα ειναι τι θα γινει μετα οταν φυγουν..:D

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.