Jump to content
 • Revit - Μαθήματα BIM
gio

Πάνελ πολυουρεθάνης

Recommended Posts

Σε τι τιμή θα βρώ τα πάνελ πολυουρεθάνης πλαγιοκάλυψης και επικάλυψης οροφής;

Τι διαφορά υπαρχει μεταξύ Α & Β διαλογής;

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gio απ' ότι γνωρίζω η τιμή τους κυμαίνεται περί τα 25 euro/m2.Μιλάμε πάντα για τα απλά τραπεζοειδούς μορφής αν πάς σε τύπο απομίσησης κεραμιδιού μπορούν να φτάσουν εως και 40 euro/m2. Όσον αφορά στην ποιότητα θα πρέπει να προσέξεις ιδιάιτερα το γαλβάνισμα της λαμαρίνας καθώς υπάρχουν ορισμένα κινέζικα όπου η λαμαρίνα τους σκουριάζει με την παρέλευση μικρού χρόνου.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Οταν προκειται για εργο πανω απο 500 τμ μπορεις να αγορασεις κατευθειαν απο καποια εργοστασια σε πολυ καλυτερες τιμες. οπως πολυ σωστα αναφερει και o treloepistimonas Προσοχη παντα στην ποιοτητα, τα καλυτερα στην ελλαδα ειναι τα arkhon και τα corus , οπου συνεργαζονται κυριως με μηχανικους.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Τα πάνελ πολυουρεθάνης υπάρχουν σε διαφορετικούς τύπου, και ο κόσμος δεν τον γνωρίζει. Το ξέρουν οι ελάχιστοι, αλλά και αυτοί δεν το κοινοποιούν. Δεν το κοινοποιούν γιατί στο βωμό της καλύτερης τιμής, ξευτιλίζουν την ποιότητα με γνώμονα να πουλήσουν φθηνά για να είναι ανταγωνιστικοί σαν εταιρίες.

Εμείς σαν εταιρία που δεν αποκρύπτει την αλήθεια, και πιστεύοντας στην ανταποδοτικότητα των πελατών μας , έναντι της ειλικρίνιας μας, πέρνω θάρος να γράψω την αλήθεια και να απομυθοποιήσω τα πράγματα. Δεν σας κρύβω ότι είμαι εκπρόσωπος εμπορικής εταιρίας, οπότε ότι θα γράψω ας μην θεωρηθεί ύπουλη διαφήμιση, αλλά ενημέρωση που θεωρώ ότι όλοι την χρειάζονται για να μην σας πιάνουν "Κώτσο".

Πάμε λοπόν να διελευκάνουμε το τοπίο!

Πάνελ πολυουρεθάνης υπάρχουν 2! Ναι μάλιστα καλά διαβάσετε 2! Μόνο που δεν είναι πολυουρεθάνης. Είναι τα μεν πολυουρεθάνης τα δε πολυισοκυανίου. Τις διαφορές τους μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ:http://theoprofil.co...icle.php?id=256 Σαφώς και η τιμή του έχει διαφορά, αλλά τα πλεονεκτήματα και η υπεροχή της ποιότητας αγοράζονται δεν δωρίζονται. Για περισσότερες πληροφορίες ρίξτε μια ματιά στο λινκ που σας έδωσα και δείτε οπωσδήποτε το βίντεο και διαβάστε τα σχόλια στην ιστοσελίδα σχετικά με το βίντεο. Φυσικά οπτικά δεν καταλαβαίνεις την διαφορά και σαφώς και μπορεί ο οποιοσδήποτε να πουλήσει πάνελ πολυουρεθάνης για πάνελ πολυισοκυανίου.

Για να μην πάθετε κάτι τέτοιο θα πρέπει στην πλάγια πλευρά του αφρού του πάνελ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ότι το πάνελ είναι ισοκυανίου, διαφορετικά ΔΕΝ είναι.

Επίσης επειδή καθημερινά ακούω τους πελάτες μας να μας ρωτάνε το αυτονόητο , δηλαδή "πόσο έχει το πάνελ" θα σας κάνω σοφότερους μαθαίνοντας σας να κάνετε την ερώτηση σωστά!

Πάμε να δούμε πως πρέπει να γίνει η ερώτηση για να μην πέσετε θύματα απάτης.....

Η σωστή ερώτηση θα έπρεπε να είναι:" Θέλω να αγοράσω πάνελ πολυουρεθάνης (ή πολυισοκυανίου) οροφής (ή πλαγιοκάλυψης) πάχους 30 χιλιοστών (ή 40, ή 50, ή 60, ή 80, ή 100) και σε χρώμα Ral 9002 επάνω και 9002 κάτω (ή 9007 πάνω και 9002 κάτω, ή 6005 πάνω και 9006 κάτω κ.ο.κ.)"

Αφού λοιπόν διατυπώσετε την ερώτηση, ως απάντηση θα πάρετε έναν φυσικό αριθμό που θα υποδηλώνει τιμή / μ²

Επόμενη ερώτηση που πρέπει να κάνετε είναι η εξής:"Η τιμή σας συμπεριλαμβάνει τον Φ.Π.Α.?"

Και αφού λάβετε και αυτή την απάντηση θα προχωρήσετε στην επόμενη ΣΑΔΙΣΤΙΚΗ ερώτηση!!!!! Η οποία είναι η εξής:"Το ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΕΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΧΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΕΛΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΛΑΜΑΡΙΝΑΣ?"

Εκεί φυσικά αφού ακούσετε μία στιγμιαία ασυρματική σιγή,κατά το ελληνικότερον (Radio Silence :grin: ) στη συνέχεια θα ακούσετε κάποιο μεγαλοπρεπές νούμερο της τάξης 0,40 ή 0,45 του χιλιοστού. (Εδώ γελάμε ) :mrgreen: :mrgreen:

Καλοί μου φίλοι μην γελιέστε! Αυτά τα νούμερα ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας! Πάνε αυτές οι εποχές....

Tι πρέπει να κάνετε για να μην σας κοροϊδέουνε? Η απάντηση είναι η εξής:" Θα πάτε και θα αγοράσετε ένα μικρόμετρο. Αφού λοιπόν πάτε να αγοράσετε πάνελ και αφού συμφωνήσετε με την τιμή θα το χρησιμοποιήσετε (το μικρόμετρο) για να μετρήσετε το πάχος του ελάσματος. Εάν το πάχος δεν είναι αυτό που σας υποσχεθήκανε τότε διαπραγματευτείτε την τιμή προς το χαμηλότερο ή αλλιώς ακυρώστε την αγορά σας και ζητήστε πίσω την προκαταβολή σας.

 • Ξέρετε ότι κυκλοφορούν ελάσματα 0,27 - 0,32 - 0,35 - 0, 40 - 0,45? Φαντάζομαι όχι....
 • Ξέρετε ότι αναλόγως στην πλευρά που θα πάει το κάθε έλασμα, αλλάζει η τιμή? Επεξηγώ:Αν πάνω έχετε 0,35 και κάτω 0,32 το πάνελ θα είναι πιο ακριβό από το να έχετε 0,32 πάνω και 0,35 κάτω!!!

Ακούω τους πιο πολλούς να αναρωτιέστε :"Μα γιατί?¨" Γιατί καλοί μου φίλοι μηχανικοί το πάνω μέρος του ελάσματος του πάνελ έχει ανάπτυγμα πλάτους 1,25 ενώ το κάτω 1,00 .....

Και αν θέλω να σας κλέψω έχω και άλλους τρόπους!!!! Για να σας πω ακόμα μερικά μυστικά γιατί ξέρω ότι τα χρειάζεστε!!!

 • Ξέρετε ότι το πάνελ με λεία διαμόρφωση είναι υπό κανονικές συνθήκες πιο ακριβό? Μα θα μου πείτε γιατί? Γιατί κατασκευάζεται από έλασμα πάχους 0,45 διαφορετικά η λαμαρίνα από την δύναμη της διόγκωσης του αφρού θα κάνει το πάνελ να δείχνει κυματιστό.
 • Ξέρετε ότι όταν λέμε πάνελ οροφής 40 χιλιοστών το μεσοσταθμικό πάχος του είναι 4,4 γιατί τα τραπέζια του πάνελ περιέχουν αφρό πάχους 4,2 εκατοστών , άρα στο συνολικό ανάπτυγμα του ενός μέτρου ισούτε με πάχος 4,4! Για αυτόν το λόγω , αλλά και γιατί το πάνω έλασμα είναι από λαμαρίνα πλάτους 1,25 αντί για 1,08 είναι πιο ακριβά από τα πλαγιοκάλυψης. Μα περιμένετε τι έγραψα.....?
 • Έγραψα ο αθεόφοβος ότι είναι πιο ακριβά από τα πλαγιοκάλυψης... Αμ δεν είναι ! Διότι θα σας γράψω ένα παράδειγμα. Ας υποθέσουμε ότι έρχεστε στην εταιρία μας (Theo Profil) και σας πουλάμε πάνελ οροφής 40 χιλιοστών και πάχους ελάσματος 0,32 επάνω 0,27 κάτω. Και στη συνέχεια μας ζητάτε τιμή για για πάνελ πλαγιοκάλυψης 40 χιλιοστών λείο το οποίο αναγκαστικά υλοποιείται με ελάσματα πάνω κάτω 0,45. Θα το αγοράσετε πιο ακριβά. Στην συνέχεια στην απευκταία περίπτωση που σας ρωτήσει κάποιος: "πόσο αγοράσατε το πάνελ πλαγιοκάλυψης ?", γιατί τυχαίνει να θέλει και αυτός να αγοράσει εκείνη την περίοδο, θα του πείτε την τιμή που αγοράσατε και θα σας πει:"ΑΚΡΙΒΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ! Πω Πω... εγώ το βρήκα 1 ευρώ λιγότερο το μέτρο! "

Αν υποθέσουμε ότι σας πουλήσαμε 300 μ² ΄άρα σας "κλέψαμε" :ph34r: 300 ευρώ.....

 

Αυτά είναι παιδιά κάποια από τα μυστικά με τα πάνελ και πιστέψτε με ότι όποιος ξέρει και θέλει σας κοροϊδέυει.... Κάποιοι πάλι μπορεί να σας κοροϊδέψουν εν αγνεία τους λόγω ασχετοσύνης.

Οι παγίδες είναι πολλές και τα μυστικά πάρα πολλά. Πραγματικά θα χαρώ να σας τα πω τηλφωνικά ανιδιωτελώς , γιατί κουράστηκα να γράφω. Απλά και εσείς σαν καταναλωτές ας γίνεται λιγότερο καχύποπτοι γιατί ειλικρινά υπάρχουν και καλές εταιρίες που προσπαθούν να δουλέψουν με το μοντέλο της υστεροφημίας και της ανταποδοτικότητας :rolleyes:

Edited by winmobileguru
 • Upvote 9

Share this post


Link to post
Share on other sites

Αφού πρώτα θα ξαναγράψω ότι εκπροσωπώ εμπορική εταιρία, έτσι ώστε να μην παρεξηγηθώ σας απαντάω στην ερώτηση που άνοιξε ο πρώτος συμφορουμίτης με το όνομα gio. Αγαπητέ gio τα πάνελ Β΄ διαλογής έχουν τα εξής προβλήματα. (Προσοχή δεν έχουν όλα αυτά που θα γράψω , αλλά ένα από αυτά ή δύο κατά περίπτωση.

 • Η μία πλευρά έχει ίδιο χρώμα συνήθως λευκό και η άλλη πλευρά διάφορα χρώματα. Δηλαδή έχουμε ας πούμε 10 πάνελς εκ των οποίων τοποθετούμε την λευκή πλευρά στο έξω μέρος του κτιρίου και την πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα στην μέσα πλευρά του κτιρίου (μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για ποιμνιοστάσια, αποθήκες , αλλά και για σπίτια επενδύοντας την εσωτερική πλευρά με γυψοσανίδα)
 • Ο αφρός αντί για να έχει βάρος 40 κιλά / κυβικό μέτρο έχει π.χ. 38 κιλά / κυβικό μέτρο (μικρό το κακό)
 • Έχουν πιθανή γρατσουνιά (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα είναι γρατσουνισμένο) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα είναι σωστή.
 • Έχουν πιθανά βουλιαγματάκι (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα είναι βουλιαγμένα) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα είναι σωστή.
 • Πιθανόν να έχουν διάφορες διαμορφώσεις (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα έχουν διάφορες διαμορφώσεις) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα έχει ίδια διαμόρφωση. Τι είναι οι διαμορφώσεις μπορείτε να δείται εδώ:http://www.theoprofi...icle.php?id=222
 • Έχουν ένωση λαμαρίνας. Εξηγώ: Αν η παραγγελία στο εργοστάσιο που έβγαζε κόκκινο χρώμα διεκπαιρεώθηκε, και η επόμενη παραγγελία είναι λευκή τότε ο χειριστής της μηχανής κολλάει το νέο χρώμα λαμαρίνα στο τέλος του παλαιού χρώματος με μία πανίσχυρη αυτοκόλλητη ταινία για να κάνει αλλαγή στο χρώμα της παραγγελίας. Σε εκείνο το σημείο το πάνελ έχει 2 λαμαρίνες υπερκαλυμμένες η μία με την άλλη και μία αυτοκόλλητη ταινία στα σόκορα της υπερκάλυψης. (Το έγραψα όσο πιο κατανοητά μπορούσα, αλλά αμφιβάλω ότι το καταλάβατε. Δεν μπορώ διστηχώς να το περιγράψω γλαφυρότερα)

Τι καλό έχουν τα πάνελ Β΄Διαλογής?

 • ΔΕΝ βάζουν αέρα
 • ΔΕΝ βάζουν νερό
 • Έχουν ασφαλώς πιο χαμηλή τιμή

Τα πάνελ διαλογής μπορώ να τα παραγγείλω ανά πάσα στιγμή?

 • Ασφαλώς όχι! Αν βρείτε πάνελ διαλογής σε διαστάσεις που σας βολεύουν καπαρώστε τα γιατί θα σας τα πάρουν άλλοι

Τα πάνελ διαλογής είναι δυσεύρετα?

 • Εδώ και 1 χρόνο είναι δυσεύρετα και αυτό γιατί από τη στιγμή που έχει μειωθεί ο εμπορικός κύκλος των εταιριών, έχει μειωθεί και η παραγωγή των εταιριών , άρα έχουν μειωθεί και τα εν δυνάμη πάνελ Β΄διαλογής

Δεν βρήκα το πάνελ Β΄στις διαστάσεις και το χρώμα που ήθελα :sad: Μπορώ να το παραγγείλω στον έμπορο να μου το φέρει?

 • ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! Πάνελ Β΄διαλογής δεν μπορεί να παραγγείλει κανένας έμπορος από κανένα εργοστάσιο στον πλανήτη. Και δεν μπορεί να παραγγείλει γιατί το εργοστάσιο δεν μπορεί να του υποσχεθεί ότι κάτι θα πάει στραβά στην παραγωγή του άρα θα παράγει και πάνελ διαλογής λόγω ατυχήματος στην γραμμή παραγωγής. Πόσο μάλλον να παραγγείλει συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένο μέγεθος.

Και δηλαδή πως μπορώ να αγοράσω πάνελ Β΄διαλογής?

 • Είναι πιο απλό από ότι φαίνεται. Τηλεφωνείτε τον έμπορο που εμπιστεύεστε, του δηλώνετε το χρώμα και το μήκος των πάνελ που επιθυμείτε να αγοράσετε και αν αυτός έχει σε στοκ κάτι αντίστοιχο, το καπαρώνετε εκείνη τη στιγμή, διαφορετικά μπορεί να είναι άλλος ο τυχερός.

Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρίσκουμε ξανά πάνελ Β΄διαλογής εύκολα όπως παλιά?

 • Κατηγορηματικά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα βρισκουμε εύκολα Β΄διαλογής πάνελ. Γιατί η Ελλάδα έχει οδηγηθεί στο γκρεμό, οι βιομηχανίες το ίδιο, η παραγωγή μειώθηκε στα πάνελ (και όχι μόνο) άρα τα εν δυνάμει Β΄έχουν μειωθεί δραματικά και αυτά που υπήρχαν στους εμπόρους έχουν εξαφανιστεί λόγω της οικονομικής ανέχειας. Εννοώ ότι ο κόσμος αγόραζε τον τελευταίο 1 χρόνο περισσότερα Β΄παρά Α΄ ποιότητας. Αν αλλάξει η οικονομική κατάσταση της χώρας μας θα βρίσκουνε οι απόγονοι μας. Εμείς δεν θα βρίσκουμε γιατί στον Άγιο Πέτρο δεν πουλάνε πάνελ Β΄διαλογής με μηδέ και Α΄ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελπίζω gio υπόλοιποι συμφορουμίτες να λύθηκε οι απορία σας για τις διαφορές των Β΄με τα Α΄. Εμείς εξακολουθούμε να διαθέτουμε στοκ σε Β΄διαλογής αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα.....

 

Αφού πρώτα θα ξαναγράψω ότι εκπροσωπώ εμπορική εταιρία, έτσι ώστε να μην παρεξηγηθώ σας απαντάω στην ερώτηση που άνοιξε ο πρώτος συμφορουμίτης με το όνομα gio. Αγαπητέ gio τα πάνελ Β΄ διαλογής έχουν τα εξής προβλήματα. (Προσοχή δεν έχουν όλα αυτά που θα γράψω , αλλά ένα από αυτά ή δύο κατά περίπτωση.

 • Η μία πλευρά έχει ίδιο χρώμα συνήθως λευκό και η άλλη πλευρά διάφορα χρώματα. Δηλαδή έχουμε ας πούμε 10 πάνελς εκ των οποίων τοποθετούμε την λευκή πλευρά στο έξω μέρος του κτιρίου και την πλευρά με τα διαφορετικά χρώματα στην μέσα πλευρά του κτιρίου (μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε για ποιμνιοστάσια, αποθήκες , αλλά και για σπίτια επενδύοντας την εσωτερική πλευρά με γυψοσανίδα)
 • Ο αφρός αντί για να έχει βάρος 40 κιλά / κυβικό μέτρο έχει π.χ. 38 κιλά / κυβικό μέτρο (μικρό το κακό)
 • Έχουν πιθανή γρατσουνιά (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα είναι γρατσουνισμένο) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα είναι σωστή.
 • Έχουν πιθανά βουλιαγματάκι (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα είναι βουλιαγμένα) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα είναι σωστή.
 • Πιθανόν να έχουν διάφορες διαμορφώσεις (Δεν ισχύει πάντα και δεν είναι De Facto ότι θα έχουν διάφορες διαμορφώσεις) Μικρό το κακό ΑΝ είναι στην πολύχρωμη πλευρά αφού η λευκή που θα είναι εμφανής εξωτερικά, θα είναι σωστή. Τι είναι οι διαμορφώσεις μπορείτε να δείται εδώ:http://www.theoprofi...icle.php?id=222
 • Έχουν ένωση λαμαρίνας. Εξηγώ: Αν η παραγγελία στο εργοστάσιο που έβγαζε κόκκινο χρώμα διεκπαιρεώθηκε, και η επόμενη παραγγελία είναι λευκή τότε ο χειριστής της μηχανής κολλάει το νέο χρώμα λαμαρίνα στο τέλος του παλαιού χρώματος με μία πανίσχυρη αυτοκόλλητη ταινία για να κάνει αλλαγή στο χρώμα της παραγγελίας. Σε εκείνο το σημείο το πάνελ έχει 2 λαμαρίνες υπερκαλυμμένες η μία με την άλλη και μία αυτοκόλλητη ταινία στα σόκορα της υπερκάλυψης. (Το έγραψα όσο πιο κατανοητά μπορούσα, αλλά αμφιβάλω ότι το καταλάβατε. Δεν μπορώ διστηχώς να το περιγράψω γλαφυρότερα)

Τι καλό έχουν τα πάνελ Β΄Διαλογής?

 • ΔΕΝ βάζουν αέρα
 • ΔΕΝ βάζουν νερό
 • Έχουν ασφαλώς πιο χαμηλή τιμή

Τα πάνελ διαλογής μπορώ να τα παραγγείλω ανά πάσα στιγμή?

 • Ασφαλώς όχι! Αν βρείτε πάνελ διαλογής σε διαστάσεις που σας βολεύουν καπαρώστε τα γιατί θα σας τα πάρουν άλλοι

Τα πάνελ διαλογής είναι δυσεύρετα?

 • Εδώ και 1 χρόνο είναι δυσεύρετα και αυτό γιατί από τη στιγμή που έχει μειωθεί ο εμπορικός κύκλος των εταιριών, έχει μειωθεί και η παραγωγή των εταιριών , άρα έχουν μειωθεί και τα εν δυνάμη πάνελ Β΄διαλογής

Δεν βρήκα το πάνελ Β΄στις διαστάσεις και το χρώμα που ήθελα :sad: Μπορώ να το παραγγείλω στον έμπορο να μου το φέρει?

 • ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΑ ΟΧΙ! Πάνελ Β΄διαλογής δεν μπορεί να παραγγείλει κανένας έμπορος από κανένα εργοστάσιο στον πλανήτη. Και δεν μπορεί να παραγγείλει γιατί το εργοστάσιο δεν μπορεί να του υποσχεθεί ότι κάτι θα πάει στραβά στην παραγωγή του άρα θα παράγει και πάνελ διαλογής λόγω ατυχήματος στην γραμμή παραγωγής. Πόσο μάλλον να παραγγείλει συγκεκριμένο χρώμα και συγκεκριμένο μέγεθος.

Και δηλαδή πως μπορώ να αγοράσω πάνελ Β΄διαλογής?

 • Είναι πιο απλό από ότι φαίνεται. Τηλεφωνείτε τον έμπορο που εμπιστεύεστε, του δηλώνετε το χρώμα και το μήκος των πάνελ που επιθυμείτε να αγοράσετε και αν αυτός έχει σε στοκ κάτι αντίστοιχο, το καπαρώνετε εκείνη τη στιγμή, διαφορετικά μπορεί να είναι άλλος ο τυχερός.

Υπάρχει περίπτωση στο μέλλον να βρίσκουμε ξανά πάνελ Β΄διαλογής εύκολα όπως παλιά?

 • Κατηγορηματικά ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ δεν θα βρισκουμε εύκολα Β΄διαλογής πάνελ. Γιατί η Ελλάδα έχει οδηγηθεί στο γκρεμό, οι βιομηχανίες το ίδιο, η παραγωγή μειώθηκε στα πάνελ (και όχι μόνο) άρα τα εν δυνάμει Β΄έχουν μειωθεί δραματικά και αυτά που υπήρχαν στους εμπόρους έχουν εξαφανιστεί λόγω της οικονομικής ανέχειας. Εννοώ ότι ο κόσμος αγόραζε τον τελευταίο 1 χρόνο περισσότερα Β΄παρά Α΄ ποιότητας. Αν αλλάξει η οικονομική κατάσταση της χώρας μας θα βρίσκουνε οι απόγονοι μας. Εμείς δεν θα βρίσκουμε γιατί στον Άγιο Πέτρο δεν πουλάνε πάνελ Β΄διαλογής, μηδέ και Α΄ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ελπίζω gio υπόλοιποι συμφορουμίτες να λύθηκε οι απορία σας για τις διαφορές των Β΄με τα Α΄. Εμείς εξακολουθούμε να διαθέτουμε στοκ σε Β΄διαλογής αλλά όχι για πολύ καιρό ακόμα.....

Edited by winmobileguru
 • Upvote 6

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.