Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δολοφονίες στα Κάτω Πατήσια


Justice_Guard

Recommended Posts

Ένα δεκαπεντάχρονο αγόρι, προσφυγόπουλο από το Αφγανιστάν πλήρωσε με τη ζωή του χθες το βράδυ την τυφλή τρομοκρατική βία, λίγα λεπτά αφότου άγνωστοι τοποθέτησαν σακ βουαγιάζ με εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το κτίριο στα Κάτω Πατήσια. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4567304&ct=1

 

Ενα παιδί σκοτώθηκε γιατί κάποιοι έβαλαν βόμβα σε σκουπιδοτενεκέ.

 

 

Σε κατάσταση σοκ νοσηλεύεται η 45χρονη σύζυγος του απόστρατου αξιωματικού, η οποία βρήκε νεκρό τον άνδρα της μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους ύστερα από επίθεση αγνώστων με τσεκούρι http://www.tanea.gr/default.asp?pid=...d=4567324&ct=1

Link to comment
Share on other sites

Έχεις δικιο συνάδελφε. Ήταν χειρότερο από δολοφονία. Ήταν τρομοκρατικό δολοφονικο χτύπημα. Στην αρχή ηταν άλλος ο τίτλος. Άλλαξε για να μην προκληθεί κανένας. Δε συνεχίζω και δεν αναφέρω τα γεγονότα που οδήγησαν στην αλλαγή του τίτλου. Παρακαλώ τους mods να αλλάξουν τον τιτλο για να περιγράφει τη σημασία της δολοφονίας χωρίς να προκαλείται κανένας.

Link to comment
Share on other sites

Το Michanikos.gr αποτελεί ένα τεχνικό φόρουμ και όχι ένα φόρουμ γενικής θεματολογίας. Ως εκ τούτου δεν μπορεί ο τίτλος ενός θέματος στην κουβέντα ή και ολόκληρα θέματα να υπάρχουν με μοναδικό σκοπό να δυναμιτίζουν την συζήτηση και να προκαλούν καυγάδες μεταξύ των μελών. Ας μείνουμε επί της ουσίας στο περιεχόμενο του θέματος και όχι στον τίτλο που αυτό έχει.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.