Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τι ακούτε τώρα; (ναι, αυτή τη στιγμή)


dix e6

Recommended Posts

παντως εχει και ξενα καλα.θυμαμαι ενα τραγουδι της δεκαετιας του 80(η τελη της δεκαετιας του 70?) ,απο ανατολικογερμανικο συγκροτημα (city τους λεγανε?) ολο βιολιά.

 

αυτο μαλιστα.πολυ θα ηθελα να το ξανακουσω,αν το εχει κανεις ας το ανεβασει να το ακουσουμε.Και φυσικα ωραιος ειναι και ο κλασικος πια δισκος των pink floyd (the wall)(και κυριως η κινηματογραφικη εκδοση του the wall)

YΓ για οσους βιαστηκαν να με κατακρινουν ,τους πληροφορω οτι στα φοιτητικα μου χρονια εκανα αρκετη παρεα με ροκαδες ,που αν τα θυμαμαι καλα ακουγαν κυριως τζανις τσοπλιν ,μπλακ σαμπαθ. αλλα και scorpions και ακομα κανενα δυο-τρια που δεν τα θυμαμε (μην γελασετε αλλα υπηρχε συγκροτημα Ελοι η κατι τετοιο?)

Link to comment
Share on other sites

ναι ,καταπληκτικο κοματι.αυτο μαλιστα ειναι και τεχνη και πολιτισμος και παιδεια.μπραβο.

και ερωτω ,εχει καμια σχεση αυτο το κοματι ,που εκστασιαζεσαι με τα αλλα που πας στο μπαρακι και φευγεις και εχεις πονοκεφαλο το επομενο διωρο?

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα, η μη Ελληνική μουσική έχει πολλές κατηγορίες και πολλούς εκφραστές. Δεν είναι όλο το περιεχόμενό της κατάλληλο για όλους - ούτε καν για όλες τις διαθέσεις. Και έμενα, κάποια ήδη "ξένης" μουσικής μου αρέσουν, και κάποια όχι. Όπως και με τα συγκροτήματα.

Απλά οι προτιμήσεις μου τείνουν προς τα εκεί και απέχουν πολύ από τη μουσική του γαρίφαλου στην Ελλάδα.

Link to comment
Share on other sites

μα ουτε και εγω ειμαι υπερ του σκυλαδικου κλπ.υπαρχει και Ελληνικη καλη ποιοτικη μουσικη.

η Σαβινα Γιανατου πχ δεν κανει πολυ αξιολογη δουλεια?(παληα θυμαμαι με την Ελενα Πλατωνος ειχαν κανει το Σαμποταζ.αξιολογη δουλεια κατα την αποψη μου αν και μη εμπορικη)

Επισης πολλοι Ελληνες εχουν μελοποιησει ποιηση .ασχετα βεβαια με τα γουστα του καθενος υπαρχει και πολυ καλη Ελληνικη Μουσικη .

Link to comment
Share on other sites

(παληα θυμαμαι με την Ελενα Πλατωνος ειχαν κανει το Σαμποταζ.αξιολογη δουλεια κατα την αποψη μου αν και μη εμπορικη)

respect parist43!

Ίσως ο πιο αγαπημένος μου ελληνικός δίσκος, αν και ήμουν πολύ μικρός όταν κυκλοφόρησε....Πολύ μπροστά απο την εποχή του, άκρως ρομαντικός πραγματικά τον έχω μέσα στην καρδιά μου!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.