Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

TOPCON "GOWIN" TKS-202


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλησπέρα,

 

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος απο σας έχει τον γεωδαιτικό σταθμό του τίτλου του θέματος ή έχει ακούσει κάτι γι'αυτόν. Η τιμή του είναι πολύ χαμηλή και μου δημιουργεί ένα προβλαματισμό.. Βέβαια μετράει μόνο με ανακλαστήρα άλλα κατά τα άλλα έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά (6cc..).Είναι στο site της ελληνικης αντιπροσωπειας της topcon (treecomp).

 

Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη..

Link to comment
Share on other sites

Με μια ματιά που έριξα είδα ότι κατασκευάζεται στην κίνα. όπως και πολλά άλλα όργανα βέβαια ή μέρη αυτών.. Σκέφτομαι ότι θα είναι με προδιαγραφές της topcon και ελπίζω ότι αυτό διορθώνει κάπως την κατάσταση.. Δεν έχω πάει για επίδειξη του οργάνου για να το δώ και από κοντά. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΕΩΔ ΣΤΑΘΜΟΥ LEICA ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ ΕΞ'ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "edit" και διορθώστε.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, ilias

Link to comment
Share on other sites

χμμμμμμ τα Nikon μπορει και να ειναι εντελως made in japan

Για το leica δεν παιρνω ορκο...τα παλια οπως το δικο μου δεν εχουν κοματια κινεζικα μεσα, αλλα τοτε οι κινεζοι ηταν εκτος παιχνιδιου. Για τα δεν νεα ειμαι και τοσο σιγουρος (οσον αφορα στα ηλεκτρονικα τους)

Link to comment
Share on other sites

Φιλε Αργυρη το έχω δει το οργανάκι....το έχει πάρει ένα φιλαράκι μου. Το δουλεύει συνέχεια και δεν έχει αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Είναι ότι πρέπει για τα λεφτά του πάντα

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.