Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Άδεια λειτουργίας


Recommended Posts

καλησπέρα..

έχω μια υπόθεση για ένα ενιαίο κατάστημα το οποίο θέλουν να χωρίσουν οι ενοικιαστές σε 2 .και τα δύο ειναι υγειονομικου ενδιαφέροντος..

επομένως για να ρωτήσσω..

καταρχας πρέπει να ψάξω τις προδιαγραφες για το καθένα απο το υγειονομικό πριν ξεκινησουν οι εργασιες αλλα και πάλι θα μου δωσουν μονο τα δικαιολογητικα γαι την αδεια λειτουργιας η και για το χωρο?

επισης, αν οντως στα σχεδια που θα παρω απο τη πολεοδομια φαινεται χωρισμενο σαν δυο καταστηματα τι αδεια πρεπει να βγάλω?μικρης κλιμακας? προκειμενου να τοποθετηθει η γυψοσανιδα για το χωρισμα ? στο ενα απο τα δυο καταστηματα θα χρειαστει μπανιο και κουζινα..εχω αγχωθει λιγακι με την υποθεση ..

 

ευχαριστω!

 

Παρατήρηση: Τα Greeklish απαγορεύονται. Αν δεν μπορείτε να τα αποφύγετε, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε ΕΔΩ.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, gvarth.

Link to comment
Share on other sites

Θα μπορούσες να ρήξεις μια ματιά εδώ έχει ξανασυζητηθεί το τί πρέπει να γίνει για να βγάλεις άδεια λειτουργίας καταστήματος. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ρωτήσεις στις Δημοτικές αρχές της περιοχής σου για το τί ακριβώς χρειάζεται.

Link to comment
Share on other sites

Πας για οικοδομικη αδεια διαχορισμου καταστηματων, κατασκευη wc, εσωτερικες διαρρυθμισεις, και αλλαγη χρησης σε ΚΥΕ αν ειναι εστιατοριο καφενειο αναψυκτηριο κλπ. Μην ξαχασεις τον ελεγχο θεσεων σταθμευσης ΦΕΚ/2004 γιατι μπορει να βγαλει κανενα καλο κονδυλι για τον πελατη σου

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

ευχαριστω πολυ παιδια...ειχα χασει και το κωδικο και αργησα κατα πολυ να απαντησω..τελικα δεν εκατσε η δουλεια..τζαμπα το ψαξιμο..αλλα θα ξερω για την επομενη..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.