Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τακτοποίηση δώματος


mimoutis

Recommended Posts

Ηθελα να κανω μια ερωτηση για την τακτοποιηση των ημιυπαιθριων.Στην ταρατσα παλιου κτιριου πελατης μου και διπλα σε νομιμο κλειστο χωρο που βρισκεται στην ταρατσα εκλεισε ενα τμημα της επεκτεινοντας τον χωρο αυτο.ο επιπλεον ογκος ειναι στο επιτρεπομενο απο τον συντελεστη ογκο του κτιριου.ειναι κατα την γνωμη σας στις περιπτωσεις που μπορουν να τακτοποιηθουν?η οταν μιλανε για ογκο κτιριου εννουν τον υφισταμενο ογκο απο αδεια?

Link to comment
Share on other sites

Φανταζομαι οτι οχι..

Γιατι εντος του νομιμου ογκου δεν ειναι απο τη στιγμη που δεν εχει συνυπολογιστη στην αδεια (δεν ειναι δηλαδη στον υπολογισμενο ογκο βαση της αδειας).. Αν ειναι ετσι τοτε καθε αυθαιρετο κτισμα που ειναι εντος του θεωρητικου νομιμου ογκου που θα επιτρεποταν θα μπορουσε να τακτοποιηθει..

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομιζω οτι τετοιες περιπτωσεις θα ειναι μεσα.. Γιατι τοτε αν εγω εχω φτιαξει με αδεια50τμ ισογειο και διπλα εκανα αλλα 20τμ αλλα δεν εχω υπερβει τον επιτρεπομενο ογκο θα μου το δεχτει??? Και αν δεχτει αυτο γιατι να μην δεχτει και το αυθαιρετο αυθαιτερο 50τμ που δεν εχει προβληματα ΓΟΚ εκτος του οτι δεν εχει αδεια???

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.