Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Δήλωση Μίκη Θεοδωράκη


nomad

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 129
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλά τα λέει η συναδέλφισα. Δε μας παρατάς ρε Μίκη(-υ όπως να'ναι). Τις ομφαλοσκοπήσεις και τα μετακατοχικά-μετεμφυλιακά σύνδρομα της γενιάς σου πληρώνουμε... Όταν οι άλλοι λαοί είχαν καταλάβει τι συμβαίνει και τραβούσαν το δρόμο τους, εμείς λαϊκίζαμε και μοιράζαμε λεφτά από εδώ και από εκεί προσπαθώντας να αναστήσουμε ...το σοσιαλισμό και πίνωντας στην υγειά των "κουτόφραγκων" και του "φασισμού" της Δύσης...

Link to comment
Share on other sites

Το αν είσαι με το Μικη στις απόψεις του είναι σίγουρα προσωπικό θέμα συνείδησης Εγώ πάντως αισθάνομαι ότι στηρίζω την ευημερία μου ή αυτή που επιθυμώ να αποκτήσω όπως και όλοι οι λαοί των αναπτυσσόμενων κρατών την Ευρώπης και όχι μόνο στην καταπίεση του τρίτου κόσμου και όλων των κρατών που κρατώντας περήφανη στάση δεν μπήκαν στην κλίκα της ευημερίας ή και δεν θα επέτρεπαν επίσης να περνούν στρατοί για να βομβαρζίζουν άλλους λαούς ή που θα απομιζούσαν τις πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων λαών ή θα στήριζαν άλλα κράτη που το κάνουν ή κράτη που επιβάλλουν σκληρά εμπάργκο σε κράτη που θέλουν να διαθέσουν αλλιώς την μοίρα τους. Διαλεγεις λοιπόν θες να ακούς φωνές συνείδησης όπως του Μικη ή αδιαφορείς και εξετάζεις το πως θα αποκτησεις ευημερία ακολουθώντας τους κανόνες που ακολουθουν όλα το προοδευμένα κράτη που έχουν μπροστάρη το μεγάλο αφεντικό.Μη νομίζεις και εγώ με τις πράξεις μου στο δεύτερο στρατόπεδο είμαι θέλοντας και μη

Link to comment
Share on other sites

Διαλεγεις λοιπόν θες να ακούς φωνές συνείδησης όπως του Μικη ή αδιαφορείς και εξετάζεις το πως θα αποκτησεις ευημερία ακολουθώντας τους κανόνες που ακολουθουν όλα το προοδευμένα κράτη που έχουν μπροστάρη το μεγάλο αφεντικό.

δηλαδή δόγμα μπους: ή είσαι με το μίκυ ή με τους άλλους? Για γέλια και για κλάμματα

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς ο Μίκης και ο Γλέζος είναι μικροί και ασήμαντοι .

 

Μεγάλοι είναι ο Αδωνις , ο Παυλίδης , ο Τσουκάτος , ο κόμης Ακης , ο ωραίος κορμοράνοτσίπρας , η μαδάτη παπαντάμα και τα κνατ του παμε που έδιωξαν τα γερόντια του κρουαζερόπλοιου .

 

Α και τα καλόπαιδα που σκοτώνουν παιδάκια είτε λέγονται Θάνοι Αξαρλιάν , είτε ανώνυμα Αφγανάκια .

Link to comment
Share on other sites

παρ' τ' αυγό και κούρευτο. μεταξύ αυτών το χάος δηλαδή?

 

αλλά ας περιμένουμε να τοποθετηθεί και ο νταλάρας

 

Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ, achille.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.