Μετάβαση στο περιεχόμενο

Fespa - Πλεονεκτήματα, μειονεκτήματα μελετών μεταλλικών κατασκευών


DELKOS82

Recommended Posts

Είμαι καινούργιος μηχανικός και θέλω να βγάλω μια άδεια για ανέγερση μεταλλικού βιομηχανικού κτιρίου. Σαν κάτοχος και γνώστης του Fespa(οπλισμένου σκυροδέματος) λέω να προβώ στην αγορά και του μεταλλικού παραρτήματός του. Που πιστεύετε ότι υστερεί σε σχέση με τα άλλα προγράμματα μεταλλικών κατασκευών?

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Που πιστεύετε ότι υστερεί σε σχέση με τα άλλα προγράμματα μεταλλικών κατασκευών?

 

Θα σου απαντούσα ότι υστερεί σχεδόν στα πάντα εάν το συγκρίνεις με προγράμματα του εξωτερικού όσον αφορά τα μεταλλικά. Αλλά και πάλι εξαρτάται με τι είδους μεταλλικές κατασκευές το χρειάζεσαι. Εάν είναι απλά βιομηχανικά (χωρίς δικτυώματα) και απλές προσθήκες σε υφιστάμενες κατασκευές τότε είναι απλά βολικό. Δεν κάνει έλεγχο σε συγκολλητές διατομές, λεπτότοιχες, ούτε έχει σύμμικτες (πλάκες,δοκούς,υποστ/τα). Ομως θα σου έλεγα το εξής επειδή είσαι νέος μηχανικός: Καλό είναι να υπάρχει στο βασικό πρόγραμμα που έχεις για μπετόν δυνατότητα διαστασιολόγησης και μεταλλικών επειδή καταρχήν θα σου δοθεί η ευκαιρία για εξοικείωση με τα μεταλλικά που είναι στην αρχή διανοητικά κουραστικό και επίπονο. Οταν στο μέλλον ασχοληθείς με σοβαρές μεταλλικές κατασκευές θα σου φανεί ανεπαρκές. Προσωπικά αγόρασα το πακέτο το μεταλλικών αρχικά έκανα μικρές μεταλλικές κατασκευές αλλά τώρα χρειάζομαι κάτι πολύ πιο επαγγελματικό και ενδέχεται να καταλήξω σε πρόγραμμα του εξωτερικού.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.