Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιστοσελίδες για εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο


acnt

Recommended Posts

Επειδή κάποτε το είχα αναφέρει και λαμβάνω πολλά πμ περί αυτού, σας δίνω μια λίστα με sites στα οποία μπορείτε να βάλετε βιογραφικό και να ενημερώνεστε για θέσεις μέσω του email σας. Αυτά είναι τα:

 

- http://www.engineeringjobs.co.uk

- http://www.justengineers.net

- http://www.jobsite.co.uk

- http://www.topjobs.co.uk

- http://www.absoluteengineers.co.uk

- http://jobs.theengineer.co.uk/

- http://www.ukcivilengineering.com

 

Ζητώ συγγνώμη αν με τα λεγόμενα μου έκανα κάποιους να περιμένουν κάτι περισσότερο και εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσους τελικά πάνε...έξω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
Βρισκεις ευκολοτερα δουλεια απο οτι εδω? ξερετε?

 

Η δική μου προσωπική εμπειρία είναι μέχρι στιγμής αρνητική... Έχω κάνει open applications σε εταιρίες του UK που ασχολούνται κυρίως με το αντικείμενο της διπλωματικής μου και μέχρι στιγμής ούτε που μου απάντησαν...

Link to comment
Share on other sites

Προφανως....

Θα σου πρότεινα να βρεις κανενα φίλο που μένει UK και να σε φιλοξενήσει εκει για κανενα μηνα, τοσο δώσε στον εαυτο σου.

Στειλε τοτε CV ή online applications με διευθυνση αγγλίας. Τοτε ίσως γίνει κάτι...

Link to comment
Share on other sites

Αν ίσχυε αυτό, δηλαδή αν είχα όντως κάποιον φίλο εκεί που να μπορούσε να με φιλοξενήσει, ΗΔΗ θα το είχα κάνει. Μου κάνει εντύπωση πάντως γιατί το αντικείμενο της διπλωματικής μου είναι κάπως εξειδικευμένο (τρομάρα μου) και δεν είναι και πάρα πολλές οι εταιρίες έξω που ασχολούνται με αυτό αρά δεν νομίζω οτι υπάρχει κορεσμός.

Link to comment
Share on other sites

Καλά, αστο συναδελφε, δεν θα παρει κανείς. Αναφερομαι στη διπλωματικη σου, πραγματικά με ολη την καλή διάθεση και χωρίς ειρωνία.

 

Οσες συνετευξεις έκανα στην Αγγλια και ήταν πολλές, ειτε με επιτυχία είτε χωρις, νομίζω μονο 1 ή 2 φορές με εβαλαν κάτω να με ρωτήσουν τεχνικα θέματα. Ειναι αυτό που λεεί και ο Deltamarin εδω.

 

Η εταιρία την ενδιαφέρει να δει το χαρακτήρα του εργαζομενου και οχι τοσο τις τεχνικές γνωσεις, ποσο μαλλον σε εναν αποφοιτο που σίγουρα δεν ξέρει πολλα πρακτικά ζητήματα. Λιγο πολύ, ενα ξεσκαρτισμα τεχνικής φύσεως γίνεται με τη παραλαβη του CV. Στη συνεντευξη ο εμπειρος interviewer μπορει να καταλαβει εαν στο CV εγραφες παπατζες.

Αυτο που θελουν να δουν ειναι τι σοι ανθρωπος είσαι και εαν θα μπορεσεις να ταιριάξεις με τη νοοτροπία της εταιρίας και το άλλο προσωπικό. Να δουν εαν εισαι ο ανθρωπος που θα βγάλει γκρίνια, ψυχανθένια, νοθρότητα, και αλλα τετοια.

 

Και στην τελική, σκεψου το εξης. Ωραία η γκόμενα, ξανθιά, δίμετρη, μανουλι. Φανταζεσαι να ανοιξει το στομα της και να πετάει πλίνθους και κέραμους ατάκτως ερριμμένους? Αν την θέλεις για να την κυκλοφορείς, θα τη σουτάρεις αμέσως...

Να με συγχωρέσουν οι κυρίες του forum αλλα ήταν ενα ζωντανό παραδειγμα για να δείξω στο φίλο Daron την ουσία της συνεντευξης....:D

────────────────────────────

Να αποφεύγετε τις άσκοπες παραθέσεις μηνυμάτων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.