Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ειδικά θέματα: Ημ/νια μετατροπής χρήσης


yorgho

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 238
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδη ερωτηθηκα προσωπικα να σας πω και εγω.

Οχι μονο σαφως το Υπουργειο προτρεπει να κλειστουν αυριο χωροι, να αλλαξουν χρηση υπογεια και να γινουν σοφιτες που μετα χαρας θα ρυμιστουν χωρις προβλημα μεθαυριο αλλα συμβαινει και το εξης στη πιατσα:

Ακινητα με μικρο ή μεγαλο υπολοιπο δομησης, εκδιδουν την περιοδο αυτη αδειες προσθηκης ωστε να την εξαντλησουν (επειδη οπως εχει γινει πια γνωστο, αν εχεις υπολοιπο δεν ρυθμιζεις). Κατοπιν προχωρουν με τις ευλογιες του υπουργειου σε ρυθμιση των ημιυπαιθριων που εχουν στο υπολοιπο κτιριο (στο κομματι δηλαδη που δεν επειρεαζεται απο την προσθηκη).

Και ολα αυτα ta παραλλογα θεωρουνται απο το υπουργειο νομιμα επειδη το ζεστο χρημα ειναι πρωταρχικη αναγκη τις μερες που ζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Ο συγκεκριμενος νομος ειναι εντελως ασαφης κ κρυβει αρκετες παγιδες.Ειδατε πχ τι εγινε με το βλημα που λιγο ελειψε να ριξει την κυβερνηση με μια μαλακωδεστατη δηλωση οτι θα υπαρξει αναδρομικη εισφορα δημοτικων τελων...

 

Οποτε, απο τη στιγμη που υπαρχει αναξιοπιστια στην Κυβερνηση,πως περιμενετε να εκφερει καποιος μια απολυτη αποψη?Εγω πχ ρυθμισα για πελατη μου το καλοκαιρι παταρι, του οποιου η οικοδομη ειναι ολοκληρη ιδιοκτητη απο εναν κ ΕΙΧΕ υπολοιπο δομησης.Ερχεται μετα η ΔΟΚΚ κ λεει οτι δεν υπαγονται τετοιοι χωροι....κ σε μια νεα αδεια που εκδιδεται τωρα στο ιδιο κτιριο μου εχουν αλλαξει την παναγια.

 

Απο κει κ περα, εμενα δεν με ενδιαφερει τι λεει το καθε κωλοχαρτο που εκδιδει το υπουργειο, προσπαθω μονος μου να ερμηνευσω τι λεει η μπιρμπιλη.Κ αυτο που λεει, κατα τη γνωμη μου παντα, ειναι οτι χωροι που κλειστηκαν μετα τις 28-4-10 ΔΕΝ υπαγονται στη ρυθμιση.Καθε αλλη αποψη τη θεωρω εξισου σωστη με τη δικη μου.Μην παραξενευεστε, ετσι ειμαστε οι Ελληνες.*

Link to comment
Share on other sites

παιδιά μην συγχίζεστε, κάποια στιγμή θα λυθεί το θεμα στο ΣτΕ ως συνήθως

μέχρι τότε ας κάνει ο καθένας ότι τον φωτίσει ο θεός και οτι τον βολέυει καλύτερα

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας καταρχάς από τη χιονισμένη!!! παραλιακή Ανατολική Κρήτη.

Δεν ξέρω αν τοποθετώ το ερώτημα μου στο σωστό θέμα αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο (αν υπάρχει παρακαλώ δείξτε μου το για να μην σπαταλάω το χρόνο σας άδικα).

Η περίπτωση μου είναι η εξής:

Χώρος με χρήση αποθήκη στην Ο.Α., χωρίς φωτισμό κι αερισμό. Πλέον υπάρχει τακτοποιημένος χώρος σύμφωνα με το ν. 3843/10 ο οποίος εξασφαλίζει αερισμό και φωτισμό στην αποθήκη. Μπορεί να γίνει αλλαγή χρήσης της αποθήκης σε κατοικία?

 

Για οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο ρωτήστε με. Αν χρειάζεται κάποιος σκαρίφημα να το κάνω γρήγορα.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις σας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συγνώμη κιόλας που θα ρωτήσω, (μπορεί να είναι χαζό) αλλά άδεια που έχει σφραγίδα αναθεώρησης μετά τις 02/07/09 αλλά τα αρχιτεκτονικά (της αναθεώρησης) της έχουν σφραγιστεί πολύ πριν τις 2/07/09 (ο ιδιοκτήτης δεν είχε λεφτά για να καταθέσει ώστε να πάρω την άδεια) υπάρχει περίπτωση να μπορέσω να τακτοποιήσω τους Η/Υ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.