Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φωτοβολταϊκά στέγης & υγιεινή


Recommended Posts

να σε ρωτησω, το προβλημα σου οταν καει το σπιτι σου ειναι η μολυνση που τυχον θα δημιουργησει η Φ/Β εγκατασταση ή οτι δεν θα εχεισ σπιτι?

 

Μάλλον το ότι δεν έχεις σπίτι...

Παρόλα αυτά δεν απαντάς στο ερώτημά μου... προσωπικά δεν γνωρίζω εάν είναι ή δεν είναι επικίνδυνα (έχω κάποια γνώμη αλλά δεν μπορώ να την τεκμηριώσω επιστημονικά) για αυτό τον λόγο ρωτάω εάν υπάρχει κάποιο επιστημονικό κείμενο που να αναφέται στο συγκεκριμένο θέμα.

 

Ευχαριστώ.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Σε αυτό το άρθρο αναφέρει ότι στην Γερμανία πολλές Φ/Β εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν πλαίσια τελλουριούχου καδμίου (CdTe) αντικαθίστανται με εγκαταστάσεις που χρησιμοποιούν πλαίσια φιλικότερα προς το περιβάλλον.

Οι εταιρείες που τοποθετούν ακόμα πλαίσια τελλουριούχου καδμίου αναλαμβάνουν και την ασφαλή διαχείρηση των υλικών στο τέλος του κύκλου ζωής της Φ/Β εγκατάστασης.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Γνωρίζει κανείς κάτι για τα φωτοβολταικά κεραμίδια? Ένας συνάδελφος από Ιταλία με ενημέρωσε ότι μπορώ να τα αντικαταστήσω με τα κλασσικά κεραμίδια χωρίς να αλλοιώσω το αισθητικό αποτέλεσμα και με οφέλη για το κτήριό μου...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.