Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Τελικές συντεταγμένες


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφε,

οπως μας περιγραφεις την υποθεση θα την χαρακτηριζα ως υποθεση 'για ντετεκτιβ'. Επειδη δεν νομιζω να βγαλεις μονη σου ακρη καλυτερα να προσλαβεις τον κυριο Χολμς. (θα σου χρειαστει σε πολλες περιπτωσεις με το ελληνικο δημοσιο)

Link to comment
Share on other sites

ευχαριστώ παιδιά για την άμεση ανταπόκρισή.

Αυτοί μου λένε οτι οι συντεταγμένες της πράξης εφαρμογής ήταν λάθος και πρέπει να διορθωθούν για αυτό δεν προχωράει η άδεια, παρ΄όλα αυτά όμως ούτε ακύρωση της πράξης εφαρμογής έχει γίνει ούτε αναστολή οικοδομικών αδειών που αφορούν σε αυτά τα Ο.Τ.Κι έχω πρωτοκολλήσει κανονικά την άδεια, να έχω δηλ να τρέχω και για 9μηνα αν ποτέ τα διορθώσουν.Πολύ μπέρδεμα και αφού είναι λάθος γιατί κάνουν διορθωτικές πράξεις σε λάθος Π.Ε και εξοφλήσεις αποζημιώσεων και οφειλών???

Link to comment
Share on other sites

Συγνωμη, αλλα αυτα που σου λενε ειναι σαχλαμαρες. Απο τη στιγμη που δεν εχουν αναστολη εκδοσης αδειων ειναι υποχρεωμενοι να τηρησουν αυτα που λεει η κυρωμενη Π.Ε. εστω και με λαθος Χ,Υ

Ζητα την εγγραφη θεση της πολεοδομιας για το θεμα. Προφορικα μπορει ο καθενα να σου λεει την παπα....ρια του για να μην κανει διορθωσεις αργοτερα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 11 months later...

Από τα παραπάνω αντιλαμβάνομαι οτι το οικόπεδο βρίσκεται σε μία από τις 2 πολεοδομικές ενότητες των οποίων οι πράξεις εφαρμογής ολοκληρώθηκαν χωρίς ο μελετητής ποτέ να παραδώσει τεύχος με συντεταγμενες των τελικών ορίων των ιδιοκτησιών, παρόλα αυτά οι πράξεις έχουν κυρωθεί και μεταγραφεί. Η Ρ.Γ. έχει συντ/νες από την πολεοδομική μελέτη που έγινε πριν την πράξη εφαρμογής.

Υπάρχουν πίνακες της πράξης με εμβαδά, υμοτομούμενα, εισφορές κ.λ.π., το άθροισμα των εμβαδών από τους πίνακες της πράξης συμπίπτει με το εμβαδό του Ο.Τ. από τις συντ/νες του αλλά δεν υπάρχουν συντ/νες για τα τελικά όρια των οικοπέδων.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

  • 8 years later...

Συνάδελφε @atsimeri, εσύ που ξέρεις από προγράμματα, μπορείς να κάνεις ένα πρόγραμμα που να διαβάζει SINEX;;; 

Edited by Pavlos33
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.