Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Υπάρχουν δουλειές για μηχανικούς;


tektonas80

Recommended Posts

dgt

ενδιαφερεσαι να γινεις δούλος

ουτως η αλλως γινεσαι.

τι εννοω:

και εγω δυστυχως ειχα αυτη την αντιληψη.υπαλληλος=δουλος αρα σε καμια περιπτωση κατι τετοιο.

και απεριψα το Δημοσιο (που ειχα μπη με ΑΣΕΠ καποια στιγμη) αλλα και θεση σε μεγαλη εταιρεια.(δουλεψα λιγο και εφυγα)

Δεν εχω παραπονο,δεν ειμεινα λεπτο χωρις δουλεια ,ομως

δουλος τελικα γινεσαι (του καθε πελατη) ,αλλα κυριως του εαυτου σου.

αν ειχα επιλεξει το υπαλληλικι με οποιαδηποτε μορφη θα ειχα εργαστει συνολικα πολυ λιγωτερο απο οτι μεχρι τωρα.

Βεβαια και τωρα να με ξαναβαλουν στο Δημοσιο η στον ιδιωτικο τομεα με οποιαδηποτε μορφη και οποιοδηποτε μισθο,παλι το γραφειο μου δεν το αφηνω με τιποτα.

Ομως καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.Αν στον οποιοδηποτε συναδελφο αρεσει το εξωτερικο ,δεν ειναι καθολου μα καθολου ασχημη ιδεα.

Link to comment
Share on other sites

Ως αισιόδοξος άνθρωπος σου λέω να ψάξεις δουλειά σε όλους τους τομείς. Όταν λέω τομείς εννοώ αυτά που έγραψε ο howard_roark. Εγώ τώρα δουλεύω στην 5η δουλειά από τότε που άρχισα την επαγγελματική μου καριέρα. Στα έντεκα χρόνια που δουλεύω ένα μήνα μόνο ήμουν χωρίς δουλειά. Πιστεύω ότι υπάρχουν δουλειές αλλά θέλει πολύ ψάξιμο και αρκετές δημόσιες σχέσεις (με την καλή έννοια).

Μην απογοητεύεστε, λοιπόν, και συνεχίστε το ψάξιμο.

 

Ένας καλός τομέας για εύρεση εργασίας είναι ότι έχει σχέση με Α.Π.Ε. και ειδικότερα με τα φωτοβολταϊκά.

Link to comment
Share on other sites

τίποτα δεν είναι τυχαίο, όλα γίνονται για κάποιο λόγο.. ευκαιρία να ξαναγραφτούν οι κανονισμοί από την αρχή να σταματήσουν οι παρανομίες και οι πολυνομίες! ήδη κάτι στον ορίζοντα εμφανίζεται. Όλοι μαζί πρέπει να κάνουμε κάτι! Αλλά δύσκολα τα πράγματα γενικά αν κρίνω και απο τη συμμετοχή των μηχανικών στις εκλογές του ΤΕΕ...

Link to comment
Share on other sites

το ΤΕΕ ειναι ενα οργανο των μηχανικων δημοσιων υπαλληλων. δεν ενδιαφερεται για τιποτα που αφορα τους ελευθερους επαγγελματιες. γιαυτο πανε να ψηφισουν το 80% των ΔΥ και το 20% των επαγγελματιων. Μια συντεχνια με την κακη εννοια, που κοιτα την παρτη της. Εγω βαρεθηκα, πηγαινα και ξαναπηγαινα, μαλωνα και φωναζα και τελικα ειπα φετος, κερδισανε αυτοι, εγω εχασα, και το παρατησα το θεμα...

 

τι να σου κανει το ΤΕΕ? Που το κρατος το εχει γραμμενο εκει που δεν παει το φως? Που καθε του αποφαση και προταση ειναι συνηθως 20 με 30 χρονια οπισθοδρομικη, οπως το να διαχωριζει τις αμοιβες βαση εμπειριας?

 

Που εδω και 1 μηνα εχει δημοσιευει το μνημονιο με το ΔΝΤ που αναφερεται ρητα και ξεκαθαρα σε δραματικες αλλαγες στον τροπο λειτουργιας του επαγγελματος μας και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ?

 

Ποιο ΤΕΕ?

Link to comment
Share on other sites

το τεε θα μας κατεβασει ολους για γενικη απεργια μονο οταν πουνε οτι καταργειται το ειδικο ταμειο των μηχανικων του δημοσιου το 2% !!

 

ναι τοτε μπορει να δουμε να ξεσηκωμο......να μας ερχονται συνεχεια π.μ στα εμαιλ μας για το αδικο του πραγματος.....

 

ουτε σαν συμβουλευτικο οργανο δεν κανει......οι κατασκευαστες τοχουνε γραμμενο εκει που δεν πιανει φως.....

 

 

 

 

δουλειες υπαρχουνε το θεμα ειναι να ξεκινας με χαμηλες προσδοκιες και να ελπιζεις οτι η δουλεια που κανεις μπορει μετα απο κανα τριμηνο να εκτιμησουνε τον κοπο σου και να παρεις κατι παραπανω.....σιγουρα παντως θαναι κατι παρακατω απο αυτο που δικαιουσαι.....

 

μαζι με το δημοσιο να κλεισει και το τεε.....

το φυλλαδιο του σπμε εχει και κερδος...

του τεε που το μοιραζουνε σε 120.000 αντι ναχει εκρδος απο διαφημισεις εχει χρεος...

 

χειροτερα και απο δημοσιο και απο πολεοδομια λειτουργουνε εκει μεσα.....

 

 

α ναι να μην ξεχασω.....ειναι ντροπη να βγει παντως καποτε προεδρος που να μην ειναι μεσα στους πιο πλουσιους ελληνες!!!

Link to comment
Share on other sites

Εννοείται ότι το ΤΕΕ θα υποστηρίζει περισσότερο τους δημόσιους υπαλλήλους αφού και οι ίδιοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι, συμφωνώ ότι δε δίνει την απαραίτητη σημασία στους ελεύθερους επαγγελματίες, αλλά τελικά ποια είναι η λύση; Να απέχουμε από το κάθε τι που γίνεται γιατί μας πνίγει το άδικο ή να φύγουμε στο εξωτερικό; Πρέπει να κάνουμε κάτι για αυτό, υπήρχαν στα ψηφοδέλτια των εκλογών και οι ελεύθεροι επαγγελματίες και μάλιστα σε διάφορες παρατάξεις.. εγώ προσωπικά ψήφισα τέτοιους φίλους συναδέλφους που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με μένα! Με το να απέχει κάποιος από τις εκλογές δίνει το έναυσμα σε αυτούς που δε πρέπει!

Link to comment
Share on other sites

παιδια, εγω εδω και 1 μηνα ψάχνω αλλά τίποτα... ίσως επειδή μένω σε επαρχιωτική πολή και τα πράγματα είναι πιο περιορισμένα... ίσως επειδή δεν είμαι από αυτήν την πόλη αλλά ήρθα για μια δουλειά, από αυτήν την δουλειά έφυγα και τώρα μένω για να τελειώσω το μεταπτυχιακό που άρχισα...

αλλά την είδα αλλιώς...και έτσι άρχισα να στέλνω βιογραφικό σε κάθε τοπική κατασκευαστική/τεχνική εταιρεία, μπας και ένα μάτι το διαβάσει και γίνει κάτι...το καλοκαίρι λέω να δουλέψω ως αμμισθή σε τεχνικό γραφείο για να μάθω τη δουλειά... και δε μπορεί, κάτι θα γίνει...

όσο για το ΤΕΕ, δεν έχω δώσει ποτέ λύσεις για τα θέματα εργασιακής αποκατάστασης των νέων μηχανικών... και ούτε πρόκειται...

 

─────────────────────────────────────────────────────

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας, μέσω της επεξεργασίας προσωπικών στοιχείων (πίνακας ελέγχου).

Chilon

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.