Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Προσωπικές αποδείξεις για το αφορολόγητο


Recommended Posts

Καλά να πάθεις.

 

Τώρα που τα μάζεψες μασούρι τα λεφτά σου,θα σου τα πάρει ο Παπακωνσταντίνου.Εκτός κ αν προλάβεις να τα φας,ώστε να μαζέψεις αποδείξεις.Διάβασε το.

 

ΑΥΤΟ το φορολογικό δεν σε αφήνει από πουθενά.Στην πραγματικότητα,με ρεαλιστικά εισοδήματα σου καθορίζει ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ πόσα θέλει το κράτος να έχεις μετά φόρου.

 

Ορίστε,στο βρήκα:

 

Ετσι για ατομικό εισόδημα ως 6.000 ευρώ δεν απαιτείται η προσκόμιση αποδείξεων. Για ατομικό εισόδημα ως 12.000 ευρώ το 10% και το 30% για το επιπλέον ποσό. Ανώτατο ποσό αποδείξεων ορίζονται τα 12.000 ευρώ. Για περισσότερες αποδείξεις από τα 12.000 ευρώ και όταν το επιπλέον ποσό φθάνει τα 15.000 ευρώ ο φορολογούμενος δικαιούται έκπτωση φόρου ίση με 10% της επιπλέον δαπάνης. Όταν οι δαπάνες που συγκεντρώνει ο φορολογούμενος είναι μικρότερες από το όριο που απαιτεί το εισόδημά του επιβαρύνεται με φόρο ίσο με το 10% της διαφοράς.

Link to comment
Share on other sites

Η πλάκα είναι ότι αυτοί που έχουν αρκετά έσοδα δεν μπόρουν να μαζέψουν αποδείξεις. Εγώ με 900Ε το μήνα έχω μαζέψει πάνω από 2000Ε. Κανένα χιλιάρικο δηλαδή πάνω από αυτα που απαιτούνται. Κ είναι ακόμα Μαιος. Πως μπορείται κ δεν ξοδευέται ρε παιδιά, πείτε κ σε μας. Πλεον έχω περιορίσει κ τα μη απαραίτητα.

Link to comment
Share on other sites

ε με τις γυναικες ολγα δεν μπορει κανεις να τα βαλει σε καταναλωτισμο.μια φορα να κατεβει στα καταστηματα και δεν φτανουν οσα και αν εχει.

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ανήκουν πλέον στα μη απαραίτητα που έχω περιορίσει. Με τις αυξήσεις σε ΦΠΑ κ φόρο στα καύσιμα φεύγουν πολλά λεφτά στις βενζίνες, έχουμε κ νοίκια κ έξοδα σπιτιού όπότε ότι μένει πάει σε εξόδους για καμιά ρετσινούλα, καφέδες, κ.α. Αν μας τα περιορίσουν κ αυτά τι να πω...

Link to comment
Share on other sites

Από ότι έχω συμπεράνει, μέχρι στιγμής, δεν θα μετράνε οι αποδείξεις

 

  • Των ΔΕΚΟ
  • Για απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που είναι τεκμήρια
  • Για εισιτήρια μεταφορικών μέσων
  • Που αναγνωρίζονται για μείωση του εισοδήματος ή έκπτωση από τον φόρο

Link to comment
Share on other sites

Οι ΔΕΚΟ είναι απαράδεκτο να εξαιρούνται. Το μισό μας εισόδημα εκεί πάει...

Με την ευκαιρία τυπικά οι εναλλακτικοί πάροχοι τηλεφωνίας-ίντερνετ, δεν είναι ΔΕΚΟ. Είναι σίγουρο ότι δεν δέχονται τους λογαριασμούς από αυτούς;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.