Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οπλισμός καπέλου θεμελίωσης πασσάλου


 

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής. Έχω μια θεμελίωση με πάσσαλο διάστασης 0,6*2,8 με 0,20cm πάνω απο το επίπεδο του εδάφους. Σ αυτό το θεμέλιο πατάει ενας ιστος (Χάλυβας). Για διάφορους λόγους χρειάζεται στους 20 πόντους που ειναι επάνω απο το επίπεδο του εδαφους το σχήμα του θεμελίου να μην είναι κυλυνδρικο αλλά τετράγωνο mδιαστασh,85*0,85*0,2. Χρειάζεται οπλισμό?

Link to comment
Share on other sites

Georgear,

Δεν κατάλαβα ακριβώς το σχήμα που περιγράφεις, αλλά να σε ρωτήσω, δεν έχεις πρόβλημα διάτρησης ή/και τμήσης (και επειδή μπορεί να σε ρώτησα άν τα αυγά τα βάφουν κόκκινα το πάσχα, εξωτερικό σπούδασα, εννοώ shear and punching shear) απο τον ιστό (κολώνα?) ?

Link to comment
Share on other sites

Aris φαντάσου μία βίδα για γαλλικό κλειδί, με τετράγωνο κεφάλι... Ετσι το καταλαβαίνω εγώ. Φίλε georgear αυτό το "για διάφορους λόγους" είναι σημαντικότατο...Εάν έχεις υποστύλωμα το οποίο εδράζεται μόνο στους 60 πόντους του πασσάλου, είσαι εντάξει... Όλα είναι ανάλογα του τί θα στηρίξεις πάνω σε αυτό το καπέλο.

Link to comment
Share on other sites

Αρη για να καταλαβεις το σχημα ο αcnt το περιγραφει πολυ σωστα. Επανω λοιπον σαυτο το σχημα παταει ΗΕΒ280 ο οποιος πιανει σε 4 αγκυρια πακτωμενα . το βαροσ του περιπου ειναι 800-1000κγρ *(εξαρταται απο το τυπο που θα χρησιμοποιησεις).

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.