Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Γεωργικός Κλήρος από το Υπουργείο Γεωργίας


Recommended Posts

Δεν μου δίνουν κατι, έστω και συντεταγμενες στο συστημα τους απο τριγωνομετρικά. Άρα πάμε δια της μεθόδου του scannαρίσματος. Τοποσταθερά κατεστραμμένα. όπως κατάλαβες μόνο με αυτήν την μετατροπή. Και έχει και συνέχεια. Εαν, θες φυσικά, με ενημερώνεις για το προγραμμα, εαν την έκανες με πρόγραμμα, και που μπορώ να το βρω-αγοράσω!! Ευχαριστώ για την αμεσότητα!:P

 

@ panagiwtis papanagnos

Έπεσε αρκετά καλά. Οι διαγώνιες μου φεύγουν λίγο, αλλά θα δω τι μπορώ να κάνω.;)

Link to comment
Share on other sites

λοιπον, τη μετατροπη την κανεις ειτε με διαφορα πραγραμματα που κυκλοφορουν και free φυσικα αλλα και με τυπολογια , εξαρταται την σοβαροτητα της καθε περιπτωσης..νομιζω πως και στο forum υπαρχουν οπως το coord_s και αλλα παραπλησια..για τσεκαρε το!εαν τωρα η διανομη, αναδασμος ή οτιδηποτε αλλο ειναι σε τοπικα υπαρχουν και εκει τα αναλογα προγραμματακια που σε διευκολεινουν..ολα αυτα (προγραμματα κλπ) ειναι βεβαια λιγο σχετικα και προσωπικη μου αποψη εξαρταται απο την εργασια που θελουμε να κανουμε..ψαξε στο forum γιατι και εγω παει καιρος και δεν θυμαμαι ακριβως να σε κατευθεινω!

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα. Τελικά έβγαλα μια κάποια άκρη. Συνάντησα τον μηχανικό που έκανε την αποτύπωση της περιοχής και την χάραξη των κλήρων, και πήγαμε μαζί στο αρχείο της τοπογραφικής και μου ξέθαψε τις συντεταγμένες των οροσήμων και των 3 τριγωνομετρικών που χρησιμοιποίησε. Το μόνο που μου έμεινε είναι η μετατροπή σε hatt και μετά σε ΕΓΣΑ 87. (Πρόγραμμα μετατροπής δεν βρήκα ακόμα);)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Σε συνέχεια του ιδίου θέματος, θέλω να ρωτήσω το εξής:

Ο γεωργικός μου κλήρος δείχνει πως δρόμος καταλήγει στο οικόπεδό μου. Στη πραγματικότητα ο δρόμος περνάει έμπροσθεν της ιδιοκτησίας και συνεχίζει. Και αυτό συμβαίνει απο την στιγμή , σχεδόν, που δημιουργήθηκαν οι κλήροι. Τώρα που βγάζω άδεια, τι κάνω? Μπορώ να δείξω το κλήρο μικρότερο, όσο το πλάτος του δρόμου? Είμαι σε οικισμό με ακτίνα! Ενοείται πως θα κανω φωτοερμηνεία για να αποδείξω την προϋπαρξη του δρόμου και θα παρω χαρτί απο τον Δήμο.

Ευχαριστώ..:idea:

Link to comment
Share on other sites

Σε ανάλογη περίπτωση που αντιμετώπισα πρέπει να γίνει η αποτύπωση της υπάρχουσας κατάστασης, να κατατεθούν τα σχέδια στην Τοπογραφική υπηρεσία, να εγκριθούν,ι να γίνουν διορθώσεις στον κτηματολογικό πίνακα και στο σχέδιο της διανομής.Είναι μία αρκετα χρονοβόρα διαδικασία.

Link to comment
Share on other sites

Σε ανάλογη περίπτωση.....Είναι μία αρκετα χρονοβόρα διαδικασία.

 

Στην Πολεοδομία απου ρώτησα πριν λίγο, μου είπαν απλα να αποδείξω την προϋπαρξη του δρόμου... θα δούμε!!:P

Link to comment
Share on other sites

Απο μετατροπή σε μετατροπή θα φτάσεις στο συστημα egsa87 με ενα λάθος γύρο στα ..10 μετρα (μπορεί και περισσότερα). Πασαλώνεις με το μητρικό μικρό ΗΑΤΤ και αποτυπώνεις σε egsa. (Οσο αυξάνονται τα Τ.Ε. σε λίγα χρόνια το Κιλκίς θα κάθεται στη Θεσσαλονίκη). Στις διανομές, η τοπογραφική, άλλαζε φύλλο χάρτη όταν τέλείωνε ο οικισμός σε χορτολείβαδα ...ρέματα χέρσα. Η κάθε μετατροπή απο φύλλο σε φύλλο έχανε γύρο στα 5 μετρα. Για τις ακρίβειες του 1/5000 και για ...χωράφια αρκετά καλή για την εποχη 1932.....1960.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.