Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Συνένωση - φυσικός χείμαρρος


Recommended Posts

Έχω ένα γήπεδο το οποίο αποτελείται από δύο τμήματα που επικοινωνούν με γεφύρι από σκυρόδεμα το οποίο είναι πάνω από φυσικό χείμαρρο (όχι αποστραγγιστική τάφρο. Τα δύο τμήματα είναι δύο ξεχωριστά γήπεδα ή μπορούν να συνενωθούν και να αποτελέσουν ένα όπως το θεωρεί και το παλιό συμβόλαιο?

 

Συνάδελφοι αν και η λογική λέει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί,μήπως τυχόν υπάρχει καμια εγκύκλιος ή απόφαση που να το επιτρέπει (αυτά συμβαίνουν καμιά φορά στην Ελλάδα).

 

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

κατι τετοιο εχει τυχει σε εναν συναδελφο μου και απ'οτι μου ειπε δεν ειχε προβλημα , τα συνενωσε. μαλιστα αυτα δεν ειχαν ουτε γεφυρα και θα εβγαζε μετα καποια ειδικη αδεια μεσω ευδαπ νομιζω. θα ψαξω και την νομοθεσια και θα σου πω αν βρω κατι.

Link to comment
Share on other sites

Ειχα διαβασει προσφατα για αποφαση Δικαστηριου που ελεγε οτι μεταξυ αλλων οτι στα ρεματα μπορουν να γινουν δεκτα εμπραγματα δικαιωματα και στη βαση αυτη ειχε δεχτει το ενιαιο της ιδιοκτησιας που βρισκοταν εκατερωθεν του ρεματος. Δεν ξερω αν εισαι τετοια περιπτωση παντως η αποφαση υπαρχει. Αν τη βρω θα σας πω ποια ειναι.

Link to comment
Share on other sites

στην ενότητα Δήλωση μηχανικού σε τοπογραφικό διάγραμμα 23 Απριλίου του φόρουμ θα βρεις πολλά στοιχεία και νομολογία

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.