Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σύλληψη επίορκων υπαλλήλων


parist43

Recommended Posts

Κατι γινεται... Εμαθα για Δ.Υ στο μερος μου, που βρεθηκε με 1.000.000 ευρω τραπεζικες καταθεσεις. Δεν εμαθα ονομα μεχρι τωρα, φανταζομαι ποιος/α ειναι ωστοσο.

Ακουσα οτι αρχισαν να σκαλιζουν και να κινουν διαδικασιες.

 

Αχνοβλεπω φως απο μια χαραμαδα!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 88
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

εχω την εντυπωση οτι γινεται πανελαδικα.η αληθεια ειναι οτι ειχαμε φθασει πολυ πολυ κατω.ξεπερασαμε και την Ουγκαντα.

Link to comment
Share on other sites

Τι γινεται πανελλαδικα? Βγαινουν στο φως παρομοιες περιπτωσεις?

Αν ναι, κατι εχει αρχισει να γινεται.

 

Ο κοσμος παντως βραζει. Ναι, ο ιδιος κοσμος που συντηρησε αυτη την κατασταση τοσα χρονια. Του πηρε 30 χρονια να καταλαβει.. Καλλιο αργα που λενε

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Kαι άλλος ''συνάδελφος'' που ευτυχώς πιάστηκε.

 

΄΄Ο συλληφθείς είναι υπεύθυνος για τη διενέργεια τεχνικών ελέγχων στα προς αγορά ή ανέγερση σπίτια που προορίζονται για τους δικαιούχους του Ο.Ε.Κ.΄΄'

 

http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=42271&catid=3

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Για να μην ξεχνιώμαστε για το βαθμό πόρωσης του συστήματος, παραθέτω και την σχετική είδηση (17-02-11) από το AttackV.

" Στο μικροσκόπιο των αρμοδίων οικονομικών και εισαγγελικών αρχών έχουν μπει οι λογαριασμοί και οι καταθέσεις, σύμφωνα με πληροφορίες του attacktv, ανωτέρου διοικητικού υπαλλήλου της πολεοδομίας Πύργου, στην Ηλεία.

Μετά από καταγγελία, που έγινε, η υπηρεσία του Υπουργείου ξεκίνησε ενδελεχή έρευνα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ενώ δόθηκε άμεσα εντολή για να ανοιχθούν και να ελεγχθούν οι λογαριασμοί και οι καταθέσεις του.

Ενώ, πριν από δύο εβδομάδες, που ξεκίνησαν οι αρμόδιες αρχές τον έλεγχο, εντόπισαν αρχικά 3 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς, πριν από λίγες ημέρες βρέθηκαν αντιμέτωποι με πολύ μεγαλύτερο ποσό, που άγγιζε τα 11 εκατ. ευρώ, τα οποία και δεν δικαιολογούνται από την εργασία, που κάνει ο συγκεκριμένος υπάλληλος ή από άλλες νόμιμες δραστηριότητες.Πληροφορίες του attacktv, αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος έχει συλληφθεί."

Link to comment
Share on other sites

Ήδη από προχθές μεταδίδεται (χθες το είχε το sky στο δελτίο) ότι ο εισαγγελέας που ερευνά στην πολεοδομία Θεσσαλονίκης έχει ήδη βρει υπάλληλο με 27.000.000€ καταθέσεις...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 years later...

Καλημέρα Συνάδελφοι,

 

Προφυλακιστέος ο πρώην διευθυντής Πολεοδομίας της Σύρου

 

Ο Δημήτρης Μπουντούρης θα οδηγηθεί στις φυλακές Χίου με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

 
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο πρώην διευθυντής της Πολεοδομίας Σύρου, Δημήτρης Μπουντούρης, έπειτα από τη μαραθώνια κατάθεση που έδωσε σχετικά με το σκάνδαλο της Πολεοδομίας του νησιού.
 
Ο ανακριτής έδωσε εντολή να οδηγηθεί στις φυλακές Χίου με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα. Περιοριστικά μέτρα με τα οποία απαγορεύει την απομάκρυνσή της από το νησί ανακοίνωσε ο ανακριτής και για τη σύζυγο του Μπουντούρη, η οποία επίσης κατέθεσε για την υπόθεση. Με ενδιαφέρον αναμένεται και η κατάθεση του υποδιευθυντή της Πολεοδομίας, Κυριάκου Δικτυόπουλου.
 
Μπουντούρης και Δικτυόπουλος είχαν στήσει ένα κύκλωμα γύρω από την εκμετάλλευση πολυτελών αυθαιρέτων στις Κυκλάδες. Όπως είχε αποδείξει η εισαγγελική έρευνα, ο επί σειράν ετών διευθυντής και ο υποδιευθυντής της πολεοδομίας «παρέλειπαν» -με το αζημίωτο- να εισπράξουν πρόστιμα, από το 2005-2009, αξίας συνολικά άνω των 20 εκατ. ευρώ, ενώ αντίστοιχα οι προσωπικοί λογαριασμοί τους βρέθηκαν αδικαιολόγητα «φουσκωμένοι». Εκεί είχαν βρεθεί πληθώρα καταθέσεων από μηχανικούς, τεχνικές εταιρίες, ξενοδόχους, αλλά και από τον Δήμο Μυκόνου.
 
Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.