Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ενστάσεις - ΕΣΠΑ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 119
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Καλησπέρα σε όλους τους μη επιλαχόντες ....κι'εγώ θετική αξιολόγηση είχα με 47.08 αλλά 'λόγω έλλειψη πόρων' δεν εγκρίνομαι μόνο που δεν θα το αφήσω έτσι. Καταρχήν πρέπει να δω που ακριβώς στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ γίνεται η ένσταση, ακόμα δεν το βρήκα με μία πρώτη ματιά εκτός και εάν δεν έχει αναρτηθεί σχετικό τμήμα ακόμη...Δεύτερον εάν δεν εγκρίνομαι εγώ σε οικισμό κάτω των 2000 κατοίκων σε επαρχία, που άνοιξα γραφείο τον Αύγουστο 2010 (άσχετα εάν είχα κάνει έναρξη από το 2004 με έδρα το σπίτι μου), με 2 παιδιά 2,5 και 1,5 ετών και σε ένα μήνα περιμένω το 3ο, να είμαστε καλά, με χαμηλή φορολογική δήλωση τα τελαυταία 2 έτη γιατί δεν μπορούσα να δουλέψω εκ των πραγμάτων τότε ποιος πρέπει να επιχορηγηθεί....αυτός που έχει το κεφάλαιο να τα αγοράσει και μόνος του???????

 

Δεν λέω ότι είμαι καλύτερη από άλλους συναδέλφους ,όλοι σίγουρα έχουμε τους δικούς μας σοβαρούς λόγους που χρειαζόμασταν την επιχορήγηση, αλλά ας μην έκοβαν πόρους και ας μην έδιναν παράταση, εγώ γιατί δηλαδή έτρεξα μόνη μου σα το μ****α και ήμουν στην ώρα μου στην πρώτη ημερομηνία υποβολής και πέρασαν από την περιφέρειά μου άτομα με αριθμό πρωτοκόλλου πολύ μετά από εμένα....

 

Μέχρι τα γραφεία τους θα πάω με τη κοιλιά στο στόμα για να μη σας πω ότι θα τους τρέξω στα κανάλια....Έχω συγχιστεί από εχτές που κατάφερα να μπω στο ίντερνετ να δω την αξιολόγησή μου και δεν κάνει κιόλας.

 

Υ.Γ. Αν όντως είμαι στραβή και δεν βλέπω που ακριβώς μπαίνω για να δηλώσω την ένσταση ας με ξεστραβώσει κα΄ποιος σας παρακαλώ. Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Στην απορριπτικη απάντηση γράφει πως σε 15 ημέρες από την παραλαβή της μπορείς να υποβάλεις ένσταση.

Link to comment
Share on other sites

Άπό την παραλαβή της ταχυδρομικά. Όχι από την ανάρτηση στο site. Την ίδια μέρα αναρτήθηκε στο site για όλους και όπως διαπιστώσαμε δεν έχει ανοίξει ακόμα η δυνατότητα υποβολής ενστάσεων και το 15ημερο από τότε σχεδόν πέρασε.

Link to comment
Share on other sites

Ναι tpanag, γράφει από την παραλαβή της παρουσης επιστολής ότι μπορούμε να υποβάλουμε ένσταση σε 15 μέρες. Όταν την παραλαμβάνεις υπογράφεις στην τράπεζα ότι την παρέλαβες και βάζεις δίπλα και ημερομηνία παραλαβης.

Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή άσχετα με την ημερομηνία που κατεβάσαμε το αρχείο από το ίντερνετ σχετικά με την αξιολόγησή μας, περιμένουμε κάποια γραπτή επιστολή να έρθει στη τράπεζα από την οποία δηλώσαμε ότι θέλουμε να ελεγχθούμε? Γιατί δεν πήγα σε κάποια τράπεζα για να με βοηθήσει στην σύνταξη των δικτυακών εγγράφων για την επιχορήγηση, το έκανα μόνη μου. Από την παραλαβή της γραπτής αυτής επιστολής ξεκινάει η προθεσμία των 15 ημερών?

Link to comment
Share on other sites

Ούτε εγώ πήγα σε κάποια τράπεζα (ως τώρα). Το πρώτο πράγμα που ζητούσε η ηλεκτρονική υποβολή όμως, ήταν η επιλογή φορέα διαχείρισης. Εκεί δήλωνες τράπεζα και συγκεκριμένο κατάστημα. Σε αυτό το κατάστημα έχει πάει η απόφαση και εκεί πρέπει να απευθυνθείς.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ tpanag αυτό εννοούσα όταν έγραψα 'τράπεζα από την οποία δηλώσαμε ότι θέλουμε να ελεγχθούμε', την επιλογή φορέα διαχείρισης. Θα το κοιτάξω αύριο το πρωί.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.