Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τι είναι το Showroom;


Engineer

Recommended Posts

Τι είναι το Showroom;

Το showroom είναι μια νέα ενότητα στο Michanikos.gr μέσα από την οποία δίνεται η δυνατότητα σε μηχανικούς και επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου, εμπόρους κτλ. να παρουσιάσουν κάποιο ή κάποια από τα προϊόντα τους ή ακόμα και σε μέλη της ιστοσελίδας να παρουσιάσουν κάποιο review από προϊόντα που χρησιμοποιούν. Στην νέα αυτή ενότητα υπάρχουν τρεις (3) βασικές κατηγορίες.

Α. Εξοπλισμός
Β. Υλικά
Γ. Λογισμικό

Δ. Διάφορα

Τι θα περιλαμβάνουν-περιέχουν τα θέματα στο showroom;

- Παρουσιάσεις προϊόντων - υλικών - εξοπλισμού - μηχανημάτων - προγραμμάτων κ.α. που περιλαμβάνουν ανάλυση τεχνικών χαρακτηριστικών, ιδιότητες, εικόνες, ειδικά χαρακτηριστικά, χαρακτηριστικά εφαρμογής και χρήσης, συνοδευτικά ή συνδυαστικά προϊόντα, τιμοκατάλογο κτλ.

- Προσφορές όλων των παραπάνω πχ μέχρι 31/1 έκπτωση 30% ή δώρο η συντήρηση για ένα χρόνο ή ό,τι προσφέρει κάθε εταιρεία.


Πώς συμμετέχουμε;

Για την συμμετοχή μας στο Showroom απαιτείται η δημιουργία λογαριασμού στο Michanikos.gr μέσα από την φόρμα εγγραφής: http://www.michanikos.gr/register.php

Στο αντίστοιχο πεδίο στην φόρμα εγγραφής συμπληρώνουμε το Επάγγελμά μας πχ Εταιρεία Λογισμικού ή Εμπορία Δομικών Υλικών-Εξοπλισμού κτλ. Αν είμαστε ήδη μέλη η αλλαγή μπορεί να γίνει από την διαδρομή Πίνακας Ελέγχου --> Επεξεργασία προσωπικών στοιχείων --> Επάγγελμα(στο κάτω μέρος)

Τέλος φροντίζουμε να τηρούμε τόσο τους κανόνες συμμετοχής του φόρουμ όσο και τους ειδικούς κανόνες συμμετοχής για το Showroom.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.