Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Κανόνες συμμετοχής - Όροι Χρήσης του Showroom


Engineer

Recommended Posts

Κανόνες συμμετοχής

 

1. Παρακαλούνται τα μέλη να διασταυρώνουν κατά το δυνατόν την εγκυρότητα οποιασδήποτε παρουσίασης ή προσφοράς πριν την δημοσιοποίησή της στην κοινότητα. Η πληροφόρηση για μια καλή προσφορά θα βοηθήσει πολύ

κόσμο - η παραπληροφόρηση θα ταλαιπωρήσει πολύ κόσμο.

 

2. Προσπαθήστε να δίνετε στα μέλη όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες για το προϊόν που παρουσιάζετε ή για την όποια προσφορά.

Κατάστημα διάθεσης, περιοχή, χρονική προθεσμία, μάρκα, μοντέλο, τεχνικές λεπτομέρειες, προδιαγραφές, τιμή είναι όλα ευπρόσδεκτα.

Διαβάστε τα ψιλά γράμματα. Είναι σημαντικό να ξεχωρίσουμε τις πραγματικές προσφορές από τις δήθεν & τις όποιες παγίδες/δεσμεύσεις. Αυτό θα βοηθήσει την παρούσα κατηγορία να παραμείνει έγκυρη.

 

3. Τα προϊόντα που παρουσιάζονται πρέπει να αφορούν κάποια από τις κατηγορίες και να είναι σχετικά με το επάγγελμα του μηχανικού ή του επαγγελματία του τεχνικού κλάδου. Δεν δημοσιεύουμε παρουσιάσεις και προσφορές για άσχετα προϊόντα.

 

Αποποίηση Eυθυνών

 

Η παρούσα online κοινότητα του Michanikos.gr αποποιείται πάσα ευθύνη για την εγκυρότητα των όποιων πληροφοριών δημοσιοποιούνται εντός του χώρου της. Παρ΄ότι οι συντονιστές και οι διαχειριστές θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την εγκυρότητα των παρουσιάσεων και των προσφορών, είναι ευθύνη έκαστου αναγνώστη να επικυρώσει την όποια πληροφορία δει δημοσιευμένη. Για αυτό το λόγο η συντονιστική ομάδα της κοινότητας διατηρεί το δικαιώμα να διαγράψει οποιαδήποτε προσφορά θεωρεί -κατά την κρίση της- παραπλανητική, μη έγκυρη ή ανάξια λόγου. Ποινές για τα μέλη φυσικά και δεν υπάρχουν για δημοσιοποίηση τέτοιας προσφοράς.

 

Όποιες εταιρείες ή όποια καταστήματα δουν στην παρούσα κατηγορία κάποια προσφορά τους που διαφωνούν με τη δημοσιοποίηση της, επικοινωνούν μαζί μας μέσω pm ή e-mail ώστε η παρουσίαση ή προσφορά τους να διαγράφεται το συντομότερο δυνατό.

 

Ευχαριστούμε.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.