Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

«Βουτιά» για τον κύκλο εργασιών στον τομέα των υπηρεσιών


nikmmech

Recommended Posts

Σαν την Σπάρτη είναι όλη η Ελληνική επαρχία .

 

Το κόστος κατασκευής εκεί είναι 800-1000 € και η αξία της γής 200-300 € το μέτρο .

 

Βέβαια αυτές οι τιμές είναι και τιμές της κρίσης .

 

Στην Αττική , Μεσόγεια , Β' Πειραιά , Βορειοδυτική Αθήνα , είναι 1500-2000 .

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 40
  • Created
  • Τελευταία απάντηση
Σαν την Σπάρτη είναι όλη η Ελληνική επαρχία

δεν νομιζω.στη στεριανη Ελλαδα ναι.τα νησια ειναι πολυ ακριβα και σε γη και σε τιμες προιοντων (πανακριβα μεταφορικα) και στο τελικο προιον της οικοδομης.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

συμφωνώ μαζί σου φίλε όπως και με το άρθρο σου της 16/6. Μια απορία μου. Από που θα μάθουμε την αλήθεια για το ζόρι που τραβάμε όλοι μας και μαζί ο περισσότερος κόσμος? τα κανάλια και η στατιστική υπηρεσία λένε ότι τους λένε να πούνε.. κλπ Μήπως η αλήθεια βρίσκεται σε αυτά που μαθαίνουμε από τον κύκλο μας? Ο κύκλος μας βέβαια δεν είναι πολύ μεγάλος και σίγουρα δεν αντιπροσωπεύει όλη την κοινωνία , αλλά ενα αντιπροσωπευτικό κομμάτι της.

τετοια πτωση δεν ηταν αναμενονη συναδελφε sdim

 

φετος για πρωτη φορα πολλα εργολαβικα αντιπαροχης μειναν στα χαρτια και οι κατασκευαστες χαρισανε μεχρι ακι οικοδομικες αδειες με πληρωμενες τις μελετες σε οικοπεδουχους γιατι δεν μπορουν να ξεκινησουν με τα ποσοστα πουχαν συμφωνησει....

 

κοπηκανε τα στεγαστικα δανεια επειδη οι τραπεζες ειναι στο κοκκινο απο οτι ανανι δανεια που χαριζαν παλια με διακοποδανεια-μερσεντοδανει και παει λεγοντας και εμειναν απο ρευστο...ηρθε και η πγκοσμια οικονομικη κριση και τρεχουν ακι δεν φτανουν.....

 

ναι ειχαμε φτασει σε εναν υπερκορεσμο προσφορας και επριμεναμε την διορθωση καπου στο 20 με 30% το πολυ.....

 

αυτο που γινεται ειναι πρωτογνωρο....και ξαναλεω η συγκριση ειναι 1 τριμηνο 2010 με 4 τριμηνο του 2009 που και τα 2 ειναι μεσα στην κριση....

αν καναμε 1 τριμηνο 2009 με 2010 θα ηταν τρομερο το ποσοστο πτωσης.....

 

στο 3 τριμηνο του 2010 με συγκριση το 2 τριμηνο του 2010 θα υπαρχει μια αυξηση λογω η/χ....

Link to comment
Share on other sites

Από που θα μάθουμε την αλήθεια για το ζόρι που τραβάμε όλοι μας και μαζί ο περισσότερος κόσμος?

 

Το internet και τα forae πιστεύω ότι είναι μια καλή πηγή πληροφόρησης. Για όσο ακόμα παραμένουν ελεύθερα. Μεγαλώνουν τον "κύκλο" μας ουσιαστικά. Όταν για παράδειγμα γνωρίζω 30-40 μηχανικούς στην "πραγματική ζωή" με τους οποίους μιλάω συχνά και ξέρω ότι βαράνε μύγες, αν δω ότι και άλλοι 100-200 εδώ μέσα έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, οι ενδείξεις ότι υπάρχει πρόβλημα, γίνονται πλέον αποδείξεις συνεπώς είναι αδιάφορο το τι ενδεχομένως λένε τα κανάλια και τα πληρωμένα τσιράκια τους.

 

Υ.Γ. Μια πληροφορία που διασταύρωσα σήμερα. Οι Δικηγόροι πρέπει να είναι από τους ελάχιστους κλάδους με αύξηση του κύκλου εργασιών τους (θεωρητικά όχι σε πραγματικά νούμερα γιατί το "πιστόλι" πάει σύννεφο από όσο μου έλεγε σήμερα ένας φίλος) τον τελευταίο καιρό. Οι λόγοι είναι αυτοί που φανταζόμαστε.

Link to comment
Share on other sites

με μια ματιά στις αγγελίες του ΤΕΕ επίσης αποκτάμε μια εικόνα

 

αγγελίες προσφοράς και ζήτησης σε σχέση με παλαιότερα τεύχη

Link to comment
Share on other sites

το θεμα ειναι οτι δεν υπαρχει φως.....θα δουν απο ΦΠΑ 2 τριμηνου που θαποδωσουμε σε λιγο ολοι μας και θα παθουν πλακα....

Link to comment
Share on other sites

ΦΠΑ θα παει στον πατο πανηγυρικα. Θα ειναι το πρωτο καμπανακι. Το δευτερο θα ειναι στις δηλωσεις εισοδηματος του 2010, που θα εχει γινει πραγματικοτητα οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες θα εχουν μικροτερα εισοδηματα απο τους δημοσιους υπαλληλους κατα μεσο ορο και οσο και να γραφουν οι εφημεριδες και να ελεγχουν οι εφοριακοι, δεν θα βρισκουν τιποτα.

 

εγω που εχω ακομη δουλειες απο περυσι, τις γυρισα ολες σε εταιρεια. Στην ατομικη το πολυ 10 με 15 χιλιαρικα ετησιο εισοδημα. Ολα γραμμενα αλλου για να μην εχουμε τεκμηριο και να δω τι θα μου πουν οταν θα ερθουν για ελεγχο.

Link to comment
Share on other sites

παιδιά από κανέναν δε θα πάρουν

 

ούτε καν από μιθωτούς και συνταξιούχους, αφού τους τα έκοψαν όλα

φέτος θα αυξηθεί σημαντικά ο αριθμός των φορολογούμενων που είναι κάτω από το αφορολόγητο

Link to comment
Share on other sites

Το δευτερο θα ειναι στις δηλωσεις εισοδηματος του 2010, που θα εχει γινει πραγματικοτητα οτι οι ελευθεροι επαγγελματιες θα εχουν μικροτερα εισοδηματα απο τους δημοσιους υπαλληλους κατα μεσο ορο και οσο και να γραφουν οι εφημεριδες και να ελεγχουν οι εφοριακοι, δεν θα βρισκουν τιποτα.

 

Για έμφαση η παράθεση. Αυτό ακριβώς υποστηρίζω από τις αρχές του έτους. Χαίρομαι που βλέπω πλέον ολοένα και περισσότερους (μεταξύ των οποίων και συνάδελφοι εκτός φόρουμ) να συμμερίζονται την άποψη. Θα τρίβουν τα μάτια τους του χρόνου τέτοια εποχή στο Υπ.Οικ. και δε θα πιστεύουν το χουνέρι που έπαθαν.

Link to comment
Share on other sites

παιδιά, το χουνέρι το πάθαμε εμείς

οι πολιτικοί ο κόσμος να χαλάσει καλά θα την έχουν

(με ελικόπτερα θα φύγουν)

 

γι'αυτό έχουν την πολυτέλια να είναι τόσο ανίκανοι και αδιάφοροι

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.