Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αγορά Progecad !!!


Recommended Posts

Μην τα παραλέμε. Μπορούμε να αγοράσουμε λογισμικό ή και οτιδήποτε άλλο από χώρα μέλος της Ε.Ε., να έχουμε απόδειξη αγοράς, να γλιτώσουμε το ΦΠΑ και να είμαστε καθόλα νόμιμοι.

Το μόνο "πρόβλημα" είναι η αποφυγή του ΦΠΑ. Για να γίνει αυτό πρέπει να επισκεφτούμε την εφορία μας και να δηλώσουμε ότι κάνουμε ενδοκοινοτικές συναλλαγές. Για περισσότερα ρωτήστε στην εφορία που υπάγεστε.

 

Όσο αφορά την υποστήριξη φαντάζομαι ότι θα υπάρχει μέσω e-mail, forum και τηλεφωνικά μόνο όμως στα Ιταλικά και Αγγλικά. Η Progesoft δεν είναι νομίζω τόσο μεγάλη εταιρία και η Ελλάδα τόσο σημαντική αγορά για να απασχολεί Έλληνες που να παρέχουν και στα Ελληνικά υποστήριξη αλλά λειτουργεί μέσω dealers. Πολλοί όμως δεν χρειάζονται την υποστήριξη που χρεώνουν μαζί με την αγορά του λογισμικού οι Ελληνικές εταιρείες.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 year later...

το χρησιμοποιεί κάποιος συνάδελφος, είναι ευχαριστημένος(έχει ελληνικά;);

ειμαι μεταξύ αυτού που το έχει και η 3-dr και τού intellicad Της 4m πού είναι και στα ελληνικά . Εμένα με ενδιαφέρει κάτι φθηνό και τι άλλο πρέπει να αγοράσω είτε 4M είτε αλλη εταιρεία για να κάνω τίς η/μ μελέτες καθώς και ενεργειακή. Τι προτείνετε;

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Συνάδελφοι δείτε εδώ άδεια για ολόκληρη χώρα του progecad . Δεν ξέρω αν ισχύει για φορείς όπως το ΤΕΕ ή μόνο για εταιρίες με προσωπικό εντός της χώρας αμφιβάλλω όμως οτι το έχει ψάξει κανένας.

progeCAD 2011 Professional Corporate Country ENG... https://secure.progesoft.com/?lang=eng&page=shop_now&shop_now_id=5

 

Για 250€+ΦΠΑ πάντως που το έχει η Ελληνική εταιρία εγώ προσωπικά δεν το σκέφτομαι καν. Κατέβασε την trial ή αν θες περιμένεις να το πάρω και σου λέω. Έβαλα την trial την 2011 και έχω πάθει πλάκα. Έχει διαφάνεια σε εικόνες, βιβλιοθήκη πλήρη να κατεβάσεις, ενσωματωμένα τα εργαλεία για pdf, google earth κλπ. Έριξα επίτηδες κάτι βαρύ (χάρτη που είχα στο qgis) και ήταν εντάξει.

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι πως το πρόγραμμα είναι σχεδόν εφάμιλλο του autocad. Πιστεύω πως είναι από τις καλύτερες εναλλακτικές. Υποστηρίζει raster εικόνες, 3d, ψηφιοποιεί αυτόματα απο PDF ή απο εικόνα, η 2011 έχει μέχρι και κάποια υποτυπώδη αρχιτεκτονικά εργαλεία σε στυλ cadware (EasyArch).

 

Τι θεωρώ μείον:

- Θα μπορούσε να γίνει καλύτερη υποστήριξη γραμματοσειρών. Δηλαδή αρχεία που δημιουργήθηκαν με autocad με μή unicode γραμματοσειρά ενδέχεται να εμφανίζονται ακαταλαβίστικα στο progeCAD και το αντίστροφο.

- Αν και υποστηρίζεται lisp και VBA κανονικά, κάποια scripts που έχω χρησιμοποιήσει στο autoCAD δε τρέχουν.

- Η εισαγωγή φωτογραφιών απο google Earth δε γίνεται εξαρτημένα (όπως το GeoLook που παρεμπιπτόντως αν και VBA δε τρέχει)

- Σχέδια που έχουν δημιουργηθεί με Autdesk Architecture και περιέχουν proxy blocks δεν εμφανίζονται σωστά (λύση: πρέπει ο δημιουργός να δώσει την εντολή PROXYGRAPHICS και να ορίσει την τιμή 1 πριν αποθηκεύσει ή να κάνει export)

- Όταν εργάζεσαι επάνω σε εικόνα (ψηφιοποίηση) και σβήσεις ή αλλάξεις κάποια line, τότε αφήνει "σκιά" επάνω στην εικόνα μέχρι να αλλάξει το zoom ή να γίνε regen.

- Έχει κάποια θέματα με το object tracking στην εντολή stretch όταν είναι ενεργοποιημένο το intersection snap.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 years later...

Έχω πάθει πλάκα με το progecad 2017 X 64. Ταχύτατο (καμία σχέση με παλιότερες εκδόσεις), lisp ok, raster με αρχεία γεωαναφοράς, R2V, pdf κάτσε καλά και αρχιτεκτονικό add on. Πραγματικά πιστεύω πως αν το Autocad δεν υπήρχε τόσο μαζικά ''σπασμένο'' δεν θα το χρησιμοποιούσε πλέον κανείς. Ξαλάφρωσα που το ξεφορτώθηκα μιας και δεν ήτανε και το πρωτεύον σχεδιαστικό μου. Σαν διαφημιστής μου φαίνομαι, αλλά νομίζω πως κάθε ενδιαφερόμενος αξίζει τουλάχιστον να κατεβάσει την trial έκδοση και να συγκρίνει.

Link to comment
Share on other sites

αυτή την στιγμή υπάρχει υποστήριξη από Ελληνική εταιρεία αν αγοράσει κανείς το λογισμικό? Νομίζω ότι η http://www.geoshop.gr δεν το φέρνει πλέον (αν δεν κάνω λάθος)

Link to comment
Share on other sites

Το κόστος είναι προσιτό.

 

Επικοινωνία  : http://www.3dr.eu/index.php/el/products-services/products/progecad

Edited by gvarth
Διόρθωση Greeklish γιατί αρχικά το μήνυμα γράφτηκε από κινητό .
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.