Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έναρξη Ισχύος Κανονισμού Ενεργειακής Απόδοσης


gior35

Recommended Posts

  • 1 month later...

συνάδελφοι, παρακαλώ γνωρίζει κάποιος να μου πει τι ισχύει - οριστικά - για φακέλους που εχουν κατατεθεί πριν τις 9/7/10?

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με κάποιες πολεοδομίες ο ΚΕΝΑΚ δεν θα είναι απαραίτητος μόνο σε φακέλους που έχουν κλείσει μέχρι και την ημερομηνία έναρξης του κανονισμού. Απο κει και πέρα είναι στην "διάθεση" του πολεοδόμου αν σε φακέλους που εκκρεμούν, ζητήσουν να αντικατασταθούν οι μελέτες θερμομ. κλπ με τον ΚΕΝΑΚ.

Link to comment
Share on other sites

Όχι, δεν έχουν εκδοθεί. Το προσχέδιο είναι διαθέσιμο προς ανάγνωση και το ΤΕΕ δεχόταν μέχρι τις αρχές Ιουνίου παρατηρήσεις ως προς το περιεχόμενο. Τηλεφωνικά μας είχαν πει, πως το πρώτο δεκαήμερο το Σεπτέμβρη θα είχε εκδοθεί αλλά... πόσο έχει ο μήνας; Α! 9...

Link to comment
Share on other sites

Εφαρμογή του ΚΕΝΑΚ σε φάκελο που έχει προχωρήσει μπορεί να σημαίνει αλλαγή στα αρχιτεκτονικά σχέδια.Δηλαδή θα είσαι φορολογικά και θα σου πουν πίσω από την αρχή??

Όχι ότι το θεωρώ εντελώς απίθανο, αλλά είναι χοντρό.

Το "στην ευχέρεια του υπαλλήλου" αν θα πρέπει να αντικατασταθεί η θερμόμόνωση με μελέτη ενεργειακής απόδοσης μου ακούγεται εντελώς αδιανόητο.....

Link to comment
Share on other sites

Εάν ισχύσει αυτό που λέγανε οι πολεοδομίες ότι απο 1/10/2010 (που δεν το βλέπω) εφαρμόζεται ο ΚΕΝΑΚ, ακόμα και φορολογικά να είσαι έχουν κάθε δικαίωμα να να σε πανε πάλι από την αρχή. Προσωπικά, έτσι μου είπαν.

Link to comment
Share on other sites

Αν δεν βγει η ΤοΤΕΕ για τα ενεργειακα δεν θα επρεπε να ξεκινησει τιποτα .Βεβαια η εκπληξη θα έιναι να μην ξεκινήσει πραγματικα τίποτα .Προβλέπω εφαρμογη την 1 οκτωμβρη χωρις ΤΟΤΕΕ!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.