Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Φωτοβολταικά σε στέγη μεταλλικού κτιρίου


Recommended Posts

Καλησπέρα. Θέλω να βάλω σε στέγη μεταλλικού κτιρίου φωτοβολταικά στοιχεία. Γνωρίζει κανείς κάποια εταιρεία και προδιαγραφές (βάρος, τρόπος στήριξης) για να κάνω την προμελέτη μου σωστά?

Link to comment
Share on other sites

Τυπική διάσταση πανέλου 1,00x1,50~1,70.

Βάρος ~25kgr/πανέλο ήτοι ~17kgr/m²

Η στήριξη ποικίλει. Αν θές εποχιακή μεταβολή στην κλίση θα χρησιμοποιήσεις αυτόνομα συστήματα αλουμινίου που προεξέχουν από την στέγη. Αν δεν έχεις μεταβολή στην κλίση τότε φαντάσου πρόσθετες τεγίδες σε αποστάσεις που καθορίζονται από τα σημεία ανάρτησης του πανέλου. Σαν μελέτη δεν αλλάζει δραστικά από αυτό που συνήθως κάνεις σε ένα βιομηχανικό στέγαστρο. Για να ορίσεις ακριβώς αυτές τις τεγίδες θα πρέπει ο πελάτης να καταλήξει σε συγκεκριμένο πανέλο και μετά επιλέγεις αποστάσεις γιατί θέλει ακρίβεια χιλιοστού. Πάντως μέχρι στιγμής οι μεγάλοι οίκοι PV στην Ελλάδα δεν εισάγουν βάσεις αλλά τυποιούν και φτιάχνουν εδώ. Μπες στο site της Schuco που είναι εταιρεία αλουμινίου που το γύρισε σε PV. έχει φυλλάδια να κατεβάσεις με βάσεις

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.