Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ελάχιστες διαστάσεις κτηρίου σε αγροτεμάχιο


ntemhs

Recommended Posts

Αφήνω απόσταση 20 μ από ρέμμα σε εκτός οικισμού επιφανείας 2100 τ.μ. γήπεδο και 15 μ απόσταση από πλάγια και οπίσθια όρια, το αποτέλεσμα που έχω είναι ένα τρίγωνο εντός του οποίου βγαίνει ορθογωνικό κτίριο διαστάσεων 3x5 μ, τα ερωτήματα που έχω είναι αν μπορώ να πάω σε παρέκλιση αποστάσεων από πλάγια και οπίσθια όρια και επίσης ποια είναι η ελάχιστη διάσταση κτιρίου που μπορεί να διαγραφεί σε αγροτεμάχιο (2,40 μ)? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Μπορείς να πάρεις παρέκλιση αν δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση των 15 μ. από τα όρια σε όλο το μήκος κάποιων πλευρών ώστε να μην μπορεί να <χωρά> κτήριο και φυσικά κάποιες χρήσεις( πχ. αγροτικές αποθήκες )μπορουν να πάρουν παρέκλιση με εγκριση από την αρμόδια υπηρεσία Και νομίζω ότι δεν υπάρχει ελάχιστη διάσταση κτηρίου τουλάχιστον τυπικά γιατί πρακτικά φυσικά υπάρχει παρά μόνο αν δεν μπορεί να τηρηθεί η απόσταση των 15 μ. και είναι 10 μ. Τώρα είδα την επιφάνεια και αν είσαι εντός ζώνης οικισμού μπορείς να πας σε παρέκλιση 5 μέτρα Πάντως χρειάζονται περισσότερα στοιχεία για το γήπεδο για πιο σωστή απάντηση

Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε ntemhs

μπορείς να πας σε παρέκκλιση

το προφανές ερώτημα είναι τι σου ζητήθηκε να μελετήσεις αποθήκη,κατοικία?????

τα ξαναλέμε

Υ.Γ με τον συνάδελφο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΙΧΑΗΛ έγραφα ταυτόχρονα

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν μπορώ να νομιμοποιήσω μία ισόγεια αποθήκη, εκτός σχεδίου, η οποία απέχει απο τα πλευρικά όρια 11,00 μ. Ακουσά ότι οι αποθήκες μπορούν να πάνε μέχρι τα 10 μέτρα. Ισχύει κάτι τέτοιο; Ευχαριστώ πολύ!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.