Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Φώτα ελεγχόμενα με τηλεχειρισμό


manosmarsel

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα σε όλους. Ειμαι σχετικά νέος ηλεκτρολόγος μηχανικός και θα ήθελα να κάνω μια ερωτηση σε οσους γνωριζουν. Υπάρχει κάποιο σύστημα πιο φτηνό και πιο απλά εφαρμόσιμο για να έχω φώτα με τηλεχειρισμό απ' ότι με συστηματα όπως με μονάδες instabus και TELECO? Πρόκειται για φώτα κήπου.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα φίλε μου. Για ποια εταιρεία όμως μιλάς; Ποιο ειναι το κιτ; Τι αποστάσεις καλύπτει. Μιλάω για αποστάσεις πανω απο 60 και 70 μέτρα.

Εχει booster ή κατι αντίστοιχο;

Link to comment
Share on other sites

το λοιπόν είναι ενα απλό κιτακι το οποίο το χειρίζεσαι με τηλεκοντρόλ η εταιρία λεγεται tele το εχω βάλει στο σπιτι μου και συγκεκριμένα στα φωτα του κηπου η εμβέλεια ειναι περίπου 40-50 μετρα στην ευθεία και θα το βρείς σε καταστήματα που πουλάνε ηλεκτρολογικό και ηλεκτρονικό υλικό

ισχύς αν θυμάμαι καλα 1000w !Οτι αλλη απορία εχεις ρώτα :D

Link to comment
Share on other sites

Μήπως εννοείς της TELECO; Το όλο πρόβλημα ειναι η απόσταση. Πρόκειται για κηπο μεγάλης εκτασης και οι αποστάσεις που πρέπει να καλύπτει ειναι πάνω από 50 μέτρα ίσως. Πάντως αν ειναι της TELECO μάλλον αυτό θα χρησιμοποιήσω βάζοντάς το στη μεση της διαδρομής. Απλά μαλλον θα ειναι λιγάκι τσουχτερες οι μονάδες και τα παρελκόμενα.

Link to comment
Share on other sites

οι τιμές ειναι προσητές το μονο που εχει ειναι ενα δέκτη χαμιλής ισχύος και μαλλον θα χρειαστής ρελλε ισχύος να οπλύσης πρώτα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Aν η εμβέλεια είναι μεγάλη μπορείς να πας σε ασύρματο χειρισμό με ραδιοσυχνότητα. Υπάρχουν πολλές και σχετικά φτηνές λύσεις, από Ευρώπη (Σουηδία).

 

───────────────────────

Αναγράψτε την ειδικότητά σας στο προφίλ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.