Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Aναθεώρηση οικοδομικής άδειας με ποσοστό ημιυπαιθρίων 20%


drososio

Recommended Posts

Ερωτημα προς συναδελφους:

Πελατης με αδεια η οποια ειχε εκδοθει προ Σουφλια(Η/Χ 20%,κλειστο γκαραζ κτλ) θελει να την αναθεωρησει για να αντικαταστησει τους Η/Χ με Σ.Δ απο τον τελευταιο οροφο τον οποιο και θα καταργησει. Εν ολιγοις θα παρει τον Σ.Δ του τελευταιου οροφου (=40τμ) και θα τον μοιρασει στους ημιυπαιθριους των υποκειμενων οροφων. Δεν εχει πραγματοποιηθει καμια εργασια. Η αναθεωρηση θα ελεγχει με τον νεο ΓΟΚ (η/χ 15% κτλ)? Αν ναι τοτε αν πραγματοποιησει τον σκελετο μεσα στα 4 ετη μεχρι και πριν τον τελευταιο οροφο κατοχυρωνει τους παλαιους ορους δόμησης? Η' βασει του 3843/10 αρθρο 10 παρ. 6 μπορει να αναθεωρηθει μεχρι και 28/10/10?

 

Μιας και ρωτησα και εμαθα η πλειοψηφια των ελγκτων μηχανικων ΓΟΚ (4 στους 5) απαντησε οτι βασει του αρθρου 26 του ΓΟΚ η αδεια αναθεωρειται μεσα στην διαρκεια ισχυος της κατοχυρωνοντας τους ορους δομησης με τους οποιους εκδοθηκε. Ο ενας απαντησε οτι ελεγχεται βασει των νεων ητοι για καλυτερα πας στον νομο της Μπιρμπιλη αρθρο 10 παρ6.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.