Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Σχέδιο ΠΔ για τα επαγγελματικά δικαιώματα των Μηχανικών Ορυκτών Πόρων


Recommended Posts

λοιπόν τα τελευταία χρόνια βλέπω να λειτουργεί ως "συνταγή" επαγγελματικών δικαιωμάτων να

παίρνουμε ένα αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων της σχολής και να φτιάχνουμε ενα προεδρικό δ/γμα - κατάλογο ότι ο απόφοιτος μπορεί να ασχοληθεί με αυτά κι αυτά κι αυτά τα αντικείμενα (αντιγραφή απ τον κατάλογο των μαθημάτων της σχολής).

Λάθος κύριοι, τα επαγγελματικά δικαιώματα δεν κατοχυρώνονται με εκθέσεις ιδεών, αλλά με αναλυτικό προσδιορισμό των ΘΕΣΜΟΘΕΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ στις οποίες ο απόφοιτος δικαιούται να συμμετέχει με την υπογραφή του..

 

ΥΓ Ποιάς υπουργού ?

 

Το ΠΔ βγήκε από το Υπ. Παιδείας

(δεν διαφωνώ με την τοποθέτησή σου)

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Θέλω να απαντήσω στον φίλο ή φίλη με το ψευδόνυμο stapa που είναι τοπογράφος και να του πώ ότι πήρα χθές στο ΤΕΕ για να ρωτήσω άν μπορώ να δώσω δεβαίωση ότι ένα χωράφι είναι αδόμητο. Η απάντηση ήταν όχι λέει γιατί δέν είμαι ειδικός! Αυτές είναι οι ηλιθιότητες των επαγγελματικών δικαιωμάτων στην Ελλάδα! Δέν πειράζει όμως, τώρα με τα κολέγεια θα δείτε το ΤΕΕ που αντιδρά σε οτιδήποτε αφορά τους Πολ. Μηχ. ή Αρχιτέκτονες πώς θα υποβαθμιστεί. Όλοι αυτοί που κρατούν κλειστό το σύστημα θα είναι και οι δήμιοι του σε λίγα χρόνια γιατί θα έχουν προκαλέσει την υποβάθμηση του ΤΕΕ. Άραγε τί αξία έχει η υπογραφή ενός Μηχανικού αφού για να εκδοθεί μία άδεια ή για να δοθούν όροι δόμησης σε ένα οικόπεδο πρέπει να περάσει απο την ''Στρογγυλή σφραγίδα της Πολεοδομίας''.

Link to comment
Share on other sites

Ά και κάτι ακόμα! Ποιές είναι οι θεσμοθετημένες διαδικασίες που αναφέρεσαι φίλε/η stapa? και ποός τις θεσμοθέτησε?? το 1930??Μπράβο επιστήμονας?? Μήν φοβάστε όμως έρχονται οι αλλάγές!! Πλέον ο άξιος και ο ικανός θα δουλεύει και όχι αυτοί που κρύβονται πίσω απο την ασφάλεια των επαγγελματικών δικαιωμάτων!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.