Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έγκριση από Αεροπορία


Recommended Posts

Με επιτρεπόμενο ύψος 1.80 θα πρέπει το οικόπεδό σου να είναι μερικά μέτρα δίπλα από τον διάδρομο! Κάτι λάθος σου είπαν. Οι περιορισμοί προκύπτουν από ένα ιδεατό στερεό το οποίο πρέπει να είναι καθαρό εμποδίων, η κάτω επιφάνεια του οποίου όσο απομακρύνεσαι από τον διάδρομο απέχει όλο και περισσότερο από το έδαφος.

Tα παρακάτω, εκδόσεις του ICAO, αναφέρουν τους περιορισμούς.

 

Annex 14 - Aerodromes

Doc 9157 - Aerodrome design manual (νομίζω στο part 1 πρέπει να αναφέρει κάποια στοιχεία)

Doc 9184 - Airport planning manual - part 1

 

Βέβαια αυτά ισχύουν για την πολιτική αεροπορία. Αν εμπλέκεται και η πολεμική ίσως να ισχύουν άλλοι περιορισμοί. Καλύτερα επικονώνησε με την ΥΠΑ στο 210-8916000 για να ενημερωθείς.

Link to comment
Share on other sites

Eυχαριστώ συνάδελφοι , τελικά εξαρτώνται από την περιοχή που ανήκει το ακίνητο τα απαιτούμενα δικαιολογητικά .

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μήπως κανένας συνάδελφος που έχει ασχοληθεί με Βαρυμπόμπη, έχει τηλέφωνο ή διεύθυνση της Αεροπορίας στο Τατόι, έτσι ώστε να ενημερωθώ με ποια διαδικασία και δικαιολογητικά θα μου δώσουν υψόμετρο;

Link to comment
Share on other sites

Το 2005 που είχα βγάλει μια άδεια στην Βαρυμπόμπη είχα διεκπεραιώσει τις διαδικασίες μέσω του ΚΕΠ του ΓΕΕΘΑ στο κολωνάκι στην οδό Σόλωνος.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Συνάδελφοι καλησπέρα, προκειται να εκδοσω μια οικοδομικη αδεια για ανεγερση διωροφου στον Τρίλοφο Θεσσαλονικης , εκτός σχεδίου.Μηπως ξέρει κανείς καταρχήν που πρεπει να τηλεφωνησω για να μαθω τι (αν χρειαζεται η εγκριση αεροδρομιο) δικαιολγητικα πρεπει να υποβάλω. Είναι στο στρατιωτικο αεροδρομιο του Σεδες της Μικρας(113 Π.Μ.)? Που?εΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

Θα μάθεις άμα χρειάζεται από την πολεοδομία.

 

Η υπηρεσία που πρέπει να πας σε περίπτωση που χρειάζεται είναι η ΥΠΑ που εδρεύει στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Γεωγραφική νομίζω λέγεται; Τα γραφεία είναι στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ δίπλα από την έξοδο αφίξεων Β.

 

Τοπογραφικά νομίζω χρειάζονται μόνο. Πήγαινε ένα πρωινό από εκεί, πιες και ένα καφέ πάνω και ρώτησε καλύτερα. Κάτι με τοπογραφική υπηρεσία νομίζω...

Link to comment
Share on other sites

Στον Τρίλοφο εκτος σχεδίου χρειάζεται βεβαίωση από την Πολιτική Αεροπορία που είναι στο "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ".Πάρε τηλ στο 985428(κ.Μηχαντάς) για τα δικαιολογιτικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.