Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Κατατακτήριες από ΤΕΙ σε Πολυτεχνείο


stefk

Recommended Posts

Πέρα από τα χρόνια και το αν θα δουλεύω παράλληλα,πιστεύετε οτι έχω λόγο να το κάνω;Να δώσω δηλαδή κατατακτήριες από τει μηχανολογίας για να μπώ στο πολυτεχνείο στους μηχανολόγους!ευχαριστώ προκαταβολικά για το ενδιαφέρον!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 198
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχεις κανένα Μηχανολόγο Πολυτεχνείου να υπογράφει για σένα; Αν ναι τότε να πας για ακαδημαϊκούς λόγους. Αν όχι τότε ένας λόγος επιπλέον είναι ότι πλην κτιριακά/τοπογραφικά υπογράφεις τα πάντα όλα...

Link to comment
Share on other sites

Πιστεύεις δηλαδή οτι θα ήταν καλή ιδέα να τελειώσω τη σχολή μου,να βρώ δουλειά και παράλληλα να προσπαθήσω να μπώ στο πολυτεχνείο;Χωρίς να λέω οτι είναι εύκολο κι οτι θα τα καταφέρω,απλά θα ήθελα να ακούσω μία γνώμη!

Link to comment
Share on other sites

Απ' ότι κατάλαβα είμαι στην ίδια "φάση" με εσένα, και σκοπεύω με το που πάρω το πτυχίο να δώσω κατατακτήριες στο ΕΜΠ για τοπογράφος. Εξάλου μπαίνω δεύτερο έτος, 3,5 χρόνια είναι μικρό τίμημα.

 

Για μένα , ναι αξίζει να το κάνεις

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον,είναι και η πρώτη ανάρτηση που κάνω μιας και πέτυχα τυχαία το φόρουμ πριν κάτι μέρες!Φίλε μου σου εύχομαι καλή επιτυχία και θα είχε πλάκα αν τα καταφέρουμε και οι δύο να τα πούμε κι από κοντά στη σχολή!!ευχαριστώ και πάλι και καλό καλοκαίρι!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Συμφωνώ κι εγώ ότι αξίζει η όλη ενασχόληση,αλλά έχω μια απορία...

Σας ακούω (κι εσάς και πολλούς άλλους) να κάνουν δηλώσεις όπως "μπαίνω δεύτερο έτος και μένουν άλλα 3" κ.α. και ρωτώ...

Πραγματικά πιστεύετε ότι θα τελειώσετε στην ώρα σας;!

Άλλο 18χρονος χωρίς καμία υποχρέωση άλλο 30χρονος με ένα κάρο υποχρεώσεις!

Να το κάνετε όσοι έχετε όρεξη,αλλά να υπολογίζεται ακόμη και τα διπλάσια (μη σας πω και παραπάνω) χρόνια για να πάρετε το πτυχίο...φέεετα!;)

Link to comment
Share on other sites

Προς Dominator: Δεν είναι απόλυτο αυτό που αναφέρεις....πέρασα ίδια κατάσταση για 1,5 χρόνο όπου μετά από ΤΕΙ Έργων Υποδομής τα τελευταία 8 βαρβάτα μαθήματα και διπλωματική τα έκανα και με δουλειά και εξ' αποστάσεως εφόσον κατοικούσα και εργαζόμουν στην Αθήνα και σπούδαζα Πάτρα

Link to comment
Share on other sites

kostassid: εάν σου είναι εύκολο μπορείς να μας μας περγράψεις συνοτπικά στις φοιτητικές σου υποχρώσεις πως μπόρεσες να ανταπεξέλθεις, μιλώντας για εξ αποστάσεως?

 

με τις κατατακτήριες πόσο χρόνο αφιέρωσες για την προετοιμασία σου και για πόσο χρονικό διάστημα?

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχουν και σε άλλο post....όμως βοηθάω.

Κατατακτήριες προετοιμασία 1 χρόνο με εργασία, υπήρχαν και συνάδελφοι που ετοιμάστηκαν σε 4 μήνες χωρίς να δουλεύουν όμως. Έδωσα το 2003 με το παλιό ενιαίο σύστημα. (τώρα κάθε πολυτεχνείο έχει δικό του σύστημα)

Πάτρα 1,5 χρόνια διαμονή χωρίς εργασία και τρελό διάβασμα.Ύστερα έγιναν καταλήψεις όπου άρχισαν να χάνονται εξεταστικές και εξαιτίας αυτού έφυγα (τί να έκανα; να πήγαινα όλη μέρα για καφέ;) Μετά εργασία και διάβασμα κάθε μέρα και κυρίως Κυριακές-διακοπές κλπ.........εμπειρία ζωής.

Τώρα ύστερα από 3 χρόνια εργασίας και το ΔΝΤ σκέφτομαι να ανοίξω πιτσαρία με το m^2 (όχι με το μέτρο, με πρόλαβαν) ή γραφείο τελετών;)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.