Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Next της Computec Software


MARIE

Recommended Posts

θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει το πρόγραμμα next, ποίας εταιρείας είναι, και τη γνώμη σας για το πρόγραμμα.Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

 

Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum.

Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Είναι της Computec Software.

Για τιμές και δοκιμαστικές εκδόσεις κοίταξε ΕΔΩ. (Κάνεις κλικ στη λέξη που είναι χρωματισμένη μπλε και όταν περάσει από πάνω της ο δείκτης του ποντικιού αλλάζει μορφή).

 

Χρησιμοποίησε την αναζήτηση του forum για να βρεις πληροφορίες για το πρόγραμμα. Στο πεδίο αναζήτησης βάλε τις λέξεις next, Next και NEXT.

Όπου βρεθεί μια από τις παραπάνω λέξεις θα σου παρουσιαστεί η σχετική δημοσίευση. Καλή συνέχεια.

Link to comment
Share on other sites

Το Next είναι πολύ καλό πρόγραμμα. Εγώ αυτό χρησιμοποιώ και, εάν εξαιρέσεις το γεγονός ότι είναι λίγο πιο δυσχρηστο από κάποια άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά, δεν έχω κάποιο σοβαρό παράπονο. Και αξιόπιστο είναι και αναλυτικότατο τεύχος έχει και υποστίρηξη έχει από την εταιρεία, το Fespa θεωρώ ότι έχει την καλύτερη υποστήριξη. Ό,τι χρειαστείς στη διάθεσή σου.

 

Εννοούσα υποστήριξη.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα MARIE, χρησιμοποιώ το NEXT εδω και πολύ καιρό είμαι αρκετά ευχαριστημένος ιδιαίτερα σε δυνατότητες αναλύσης (ελαστικής :wink: ) και αυτοματοποίησης διαστασιολόγησης. Το μόνο που υστερεί το πρόγραμμα είναι ητο γραφικό του περιβάλλον και η διασύνδεση με τον χρήστη. Έχει την δική του λογική και θέλει σίγουρα εξοικείωση. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά post στο forum για το NEXT. Κάνε μια αναζήτηση και θα ανακτήσεις πολλές πληροφορίες και πολλά σχόλια.

 

Για ότι άλλο χρειαστείς μην διστάσεις να ρωτήσεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Για το στατικό πρόγραμμα ΝΕΧΤ τι έχετε να πείτε?

Θέλω να πω είστε ευχαριστημένοι με την τεχνική υποστήριξη?

Ευχαριστώ προκαταβολικά

 

Δουλεύω το ΝΕΧΤ από την έκδοση DOS, είναι ένα καλό στατικό πρόγραμμα (δεν μπορεί βέβαια να φτάσει το STATIK της Cubus και το Sofistik) που από τα

εμπορικά που κυκλοφορούν ένα από τα καλύτερα. Βγάζει γενικά καλό οπλισμό

αλλά στα δοκάρια δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος.

Link to comment
Share on other sites

Στα δοκάρια δεν βγάζει ικανοποιητικό οπλισμό...Σε πολλές στατικές καταστάσεις όπου είχα δοκάρι πρόβολο δεν το όπλιζε ικανοποιητικά και έβγαζε λίγο οπλισμό.

Το s-mode όμωε έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με παλιότερες εκδόσεις. Αναφέρομαι για την έκδοση 2006. Δηλαδή ένα από τα καλά που έχει έιναι ότι μπορείς να κάνεις ομάδες από στοιχεία. Πολύ βολικό όταν έχεις πολύπλοκα στατικά μοντέλα και θες να τα φορτίσεις με διαφορετικές φορτίσεις. Σε γενικές γραμμές είναι ένα καλό στατικό πρόγραμμα με πολλές

δυνατότητες. Θα μπορούσε να είχε γίνει κάποια αλλαγή ίσως στο manual γιατί από τότε που βγείκε δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

Link to comment
Share on other sites

καλό πρόγραμμα αλλα είναι αρκετά δύσκολο στην χρήση και τα τυχόν λάθη που θα κάνεις στην εισαγωγή του φορέα σου τα καταλαβαίνεις κάπως αργά...................... αν μπορείς να βρεις κάποιο άλλο πρόγραμμα πιστευω θα είσαι καλ'υτερα. εγω χρεισιμοποιώ το fespa.

Link to comment
Share on other sites

Ρυθμίσεις>Ομάδες μελών>Εισαγωγή

 

Επίσης πολύ χρήσιμο είναι να χρησιμοποιείς και τα επίπεδα εργασίας

 

Ρυθμίσεις>επίπεδα εργασίας

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.