Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προϊόντα για νέους Μηχανικούς από την Τράπεζα Αττικής


Recommended Posts

Λοιπον περασα και εγω απο ενα καταστημα Attica Bank για να ενεργοπιησω το συγκεκριμενο προιον

 

http://www.atticabank.gr/index.asp?a_id=1506

 

Εμενα αυτο που ενδιεφερε κυριως ηταν το πρωτο κομματι δηλαδη η εκδοση πιστωτικης καρτας περισσοτερο συνοδευομενο απο το οριο υπεραναληψης...Ωστοσο πηγαινοντας εκει με ενημερωσαν οτι το μονο που ισχυει ειναι η εκδοση ενος τοκοχρεωλυτικου, αυτο που λενε ΠΡΟΕΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, για το οποιο το μονο που χρειαζεται για νεους μηχανικους, εφοσον δεν εχουν υποβαλλει φορολογικη δηλωση, η αστυνομικη ταυτοτητα, ταυτοτητα ΤΕΕ και επιπλεον μια βεβαιωση αποδοσης ΑΦΜ ή Εναρξη επαγγελματος.

 

Στην περιπτωση που καποιος επιθυμει την εκδοση της πιστωτικης καρτας απαιτειται εγγυητης, εφοσον ο υποψηφιος δεν υποβαλλει φορολογικη δηλωση ουτε εχει καποιο αποδεικτικο μισθοδοσιας.

 

Τωρα προκειται στην ουσια για ενα καταναλωτικο δανειο, το οποιο εφοσον εγκριθει περναει κατευθειαν στο λογαριασμο ταμιευτηριου του υποψηφιου που μπορει να το κανει οτι θελει και καλειται πλεον καθε μηνα να καταβαλλει την αντιστοιχη δοση που εχει συμφωνηθει, δηλαδη σε εμενα μου ειπαν 78 ευρω για 84 μηνες με ενα μηνα περιοδο χαριτος και πληρωνεις 100 ευρω ασφαλεια στη περιπτωση που ο υποψηφιος δεν δυναται να αποπληρωσει το δανειο, δηλαδη αν του συμβει κατι...εμενα ετσι μου ειπαν!!! Τωρα αν συμφερει η οχι δεν μπορω να το γνωριζω...εγω προσωπικα με ενδιεφερε η εκδοση πιστωτικης οπως ειπα για να τη χρησιμοποιησω σε αποπληρωμες σε καποιες πιστοποιησεις που θελω να αποκτησω.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 years later...

Παιδια καλησπέρα,

Σημερα αποφασισα να παω στην τραπεζα Αττικης και να κανω αιτηση για το καταναλωτικο δανειο με τα 5,000 ευρω για μηχανικους (συγκεκριμενα αιτηθηκα 4.000). Ενώ υπάλληλος σε αλλο καταστημα μου ειπε οτι θα εγκριθει σιγουρα, σημερα σε αλλο καταστημα που πηγα μ ειπαν οτι δεν ξερει κ οτι πρεπει να περιμενω να εγκριθει. Μου φανηκε καπως περιεργο γιατι της την ειπα για την ασφαλεια π μ ελεγε οτι ειναι κ υποχρεωτικη κτλ κ δν τν ξανανεφερε. Εχει παρει κανεις αυτο το δανειο με 7% επιτοκιο?Κ αν ναι να περιμενω να το παρω η δν υπαρχει περιπτωση?

Ευχαριστω!

Καλες γιορτες να εχουμε!

Link to comment
Share on other sites

εμένα για 5000 ανοιχτό επαγγελματικό με συνολικό εκκαθαριστικό (60.000 ευρώ το δικό μου μαζί με του εγγυητή) με απέρριψαν πριν 1 μηνα

 

εκνευρίστηκα όσο δεν πάει γιατί η αττικής τουλάχιστον στους μηχανικούς πρέπει να έχει άλλη αντιμετώπιση

Link to comment
Share on other sites

Τι είναι αυτό το δάνειο δεν μπορώ να καταλάβω.....

Δηλαδή πας και λες είμαι ενεργειακός επιεωρητής και θέλω δάνειο? Για ποιο λόγο?? Για εξοπλσμό και καλά? Γιατί τέλος πάντων? Και ποια η διαφορά με δάνειο σαν μηχανικός σκέτο??

Εν πάση περπτώση, η συγκεκριμένη τράπεζα είναι μια σαχλαμάρα και μισή...Είχα κάνει αίτηση για VISA παλαιότερα και μετά σπό καιρό την απέρριψαν...Μιλάμε για τρόμπες εντελώς....

Ούτε ευρώ δεν έχω εκεί, και μιας που αναφέρθηκε, μπάρωσα και θα πάω να κλείσω τον λογαριασμό γιατί δεν θέλω ούτε το όνομά μου να έχουν στις καταχωρήσεις τους...Να κλείσουν αύριο κιόλλας......

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Το ξανασκέφτηκα....να εξασφαλιστούν όλοι οι εργαζόμενο γιατί δεν φταίνε σε τίποτα να χάσουν τη δουλειά τους....αλλά σαν τράπεζα να πάει στον αγύριστο....

Link to comment
Share on other sites

Δεν το σκεφτηκες καλα.

Τα λεφτα σου ειναι στην τραπεζα αυτη αλλα δεν το εχεις καταλαβει.

Αν κλεισει θα χαθει και το λιγοστο κεφαλαιο που εμεινε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.