Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ΕΣΠΑ: Δικαιολογητικά - έλεγχος υλοποίησης επένδυσης


Recommended Posts

τώρα μπορείς να τα ασφαλίσεις έναντι χρεοκοπίας και να αρχίσεις τη σπέκουλα.

Εσύ και ο Ρουμπινί.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 828
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Εγώ αύριο πάω αθεώρητο τιμολόγιο κι επικαιροποιημένη φορολογική ενημερότητα για είσπραξη!!! Μόλις με ειδοποίησαν!!! Θα κάνουμε καλές γιορτές τελικά. Είτε στο συρτάρι θα πάνε είτε στην κοιλιά!!! Πουθενά αλλού!!!

 

ΥΓ: Καμιά καινούρια επιδότηση για μηχανικούς θα βγεί?!?!?! Είναι τίποτα στα σκαριά?!?!?!

Link to comment
Share on other sites

Εμένα με πήραν από Εθνική Τράπεζα και μου ζήτησαν:

-Ασφαλιστική ΤΣΜΕΔΕ

-Ασφαλιστική ΙΚΑ

-Φορολογική ενημερότητα

-Πρωτότυπα τιμολόγια

-Τιμολόγιο πώλησης αγαθών

 

Τελικά τα μάζεψα όλα ενώ τα πρωτότυπα τιμολόγια τα είχα καταθέσει στο υποκατάστημα της Εθνικής από τον 9/2010. Τελικά λένε ότι δεν έχουν αυτοί τα πρωτότυπα και ότι αν δεν τα βρω χάνω τα λεφτά!!!Αν είναι δυνατόν....

Τελικά έψαξα όλον τον κόσμο αλλά δεν τα βρήκα. Ο προμηθευτής μου λέει δεν μπορώ να ξανατυπώσω πρωτότυπα, μόνο αντίγραφα.

Σε επικοινωνία που είχε η υπάλληλος με τα κεντρικά μου είπε ρητά ότι αν δεν πάω πρωτότυπα τιμολόγια δεν θα πάρω χρήματα.

Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να αποδείξω ότι τα έχουν χάσει αυτοί.

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Προσοχή συνάδελφοι, με την PROBANK! Είχα μεγάλη περιπέτεια τις τελευταίες μέρες. Για να μου κάνουν την εκταμίευση, μου ζήτησαν "πιστοποιητικό περί μη πτώχευσης" (το οποίο όπως ανακάλυψα αργότερα δεν απαιτείται). Πήγα λοιπόν και έκανα αίτηση στο πρωτοδικείο το οποίο μου είπε ότι θα είναι έτοιμο σε δύο εβδομάδες. Τους το είπα στην PROBANK και μου είπαν ότι σε αυτή την περίπτωση θα χάσω την επιδότηση γιατί πρέπει να προσκομίσω το πιστοποιητικό μέχρι 21/12... Μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα με το υπουργείο οικονομικών και με τα κεντρικά της PROBANK (οι οποίοι στήριζαν την απαίτησή τους όχι σε κάτι γραπτό αλλά στο ότι έτσι είναι το σωστό!!!) δέχτηκαν όπως μου είπαν να κάνουν τα στραβά μάτια...

Κοινώς αν δεν είχα μπει στη διαδικασία θα τα έχανα τα λεφτά.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλοφάγωτα zavi!!!! και σε καλή μεριά!!!!

 

Τί καλοφάγωτα.........

 

Πέταξαν κιόλας, ήταν δανεικά από γονείς για να υλοποιήσω το πρόγραμμα.Ακόμα χρωστάω!!!!!!:lol::lol:

 

Πλέρωσα επίσης:

 

τέλη κυκλοφορίας

ασφάλεια αυτοκινήτου

service

ένα μονόπετρο

3 σκουλαρίκια διαμαντάκια για τις ρώγες μου για να είμαι πιό σέξυ γιορτινός

Σύνολο: 2.800

 

Χρωστάω κ άλλα τόσα για το ΕΣΠΑ

 

Πήρα όμως υποτροφία για το ΜΒΑ μου!!!γλέτωσα άλλα 850.

 

Πήρα κ 2 ημιυπαιθριούληδες της τελευταίας στιγμής

 

Άρα τον πίνω.Επιτέλους θα αδυνατίσω αυτές τις γιορτές, γιατί κάθε γιορτή έπαιρνα κιλα!!!!:lol::lol::lol::lol:

Link to comment
Share on other sites

Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση?

 

Κάνεις φασαρία. Δεν είναι εποχές να χαρίζεις χρήματα όσα και αν είναι.

Υποθέτω ότι τη διαδικασία ελέγχου δεν την έκανε η ίδια η Εθνική αλλά κάποια άλλη εταιρία ως "υπεργολάβος". Πολύ πιθανό να χάθηκε ή να "παράπεσε" εκεί το τιμολόγιο.

Θα σου πρότεινα δύο ενέργειες:

α) Να επικοινωνήσεις με Εθνική και να μάθεις αν υπάρχει όντως "υπεργολάβος", ώστε να επικοινωνήσεις άμεσα μαζί τους μήπως το έχουν αυτοί.

β) Κανονικά κατά την κατάθεση του φακέλου σου θα έπρεπε ο υπάλληλος να συμπλήρωνε μια φόρμα με τα δικαιολογητικά και αν είναι πρωτότυπα ή αντίγραφα. Εσύ έπαιρνες ένα αντίγραφο αυτής της φόρμας. Εφόσον λοιπόν η Εθνική δε μπορεί να παρουσιάσει ένα μεταγενέστερο επίσημο έγραφο με την υπογραφή σου που να αναγράφει ότι σου επέστρεψαν το τιμολόγιο, μπορείς να ισχυριστείς ότι αυτοί το έχασαν. Δηλαδή με τα παραπάνω εννοώ να τους "τρίξεις" τα δόντια ότι δεν μπορούν να αποδείξουν ότι εσύ έχασες το τιμολόγιο και ότι θα κινηθείς δικαστικά εναντίον τους. Μπορεί και να μην ιδρώσει το αυτί τους αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πάντως κυνήγησε το.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχει γίνει μεγάλη αδικία και πρέπει όσοι δεν πήραν τα λεφτά - μεταξύ των οποίων και εγώ - που άλλωστε δεν είναι και κρατικά να φωνάξουν και να το τρέξουν όσο μπορούν. Το παιχνίδι ήταν σικέ.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ πάντως θεωρώ ότι έχει γίνει μεγάλη αδικία και πρέπει όσοι δεν πήραν τα λεφτά - μεταξύ των οποίων και εγώ - που άλλωστε δεν είναι και κρατικά να φωνάξουν και να το τρέξουν όσο μπορούν. Το παιχνίδι ήταν σικέ.

 

 

maximos εσύ ήσουν εκτός των προδιαγραφών της ΚΥΑ σχετικά με την ημ/νία υλοποίησης.Στ' αλήθεια μαυρίζει η ψυχή μου με την περίπτωσή σου κ σε συμπονώ, όμως δεν έχεις πάτημα να κάνεις claim.

 

Γενικά αυτές οι επιδοτήσεις είναι ραμμένες να μας σπάνε τα @@ μέχρι να τις πάρουμε, διότι οι Ευρω-πέη κατάφεραν να μεταφράσουν την ατάκα ''Τσοβόλα δώστα όλα'' κ κατάλαβαν ότι τα λεφτάκια τους υπέρ ανάπτυξης κ τζίρου στις μαύρες χώρες ΔΕΝ έπιαναν τόπο...........

 

Από το Γ' ΚΠΣ λοιπόν (το 3ο κατά σειρά πακέτο) έβαλαν μυαλό κ έθεσαν αυστηρούς όρους.Δεν μπορεί ο κάθε επιδοτούμενος να κάνει ό,τι του καπνίσει, ειδικά αν είναι Έλληνας.....

 

Παρόλα αυτά, εγώ σε καταλαβαίνω φίλε, σου εύχομαι γρήγορη απόσβεση με ΔΟΥΛΕΙΕΣ, γιατί εγώ πήρα τον εξοπλισμό κ τον έχω να κάθεται........

Link to comment
Share on other sites

Προφανώς δεν διάβασες το προηγούμενο πόστ μου zavi και το επαναλαμβάνω.

 

"...Να δεκτώ ότι εγώ είμαι εκτός προθεσμιών διότι πλήρωσα μετα της 16/8 και βάσει των όρων που είχαν τεθεί κόβομαι από την επιχορήγηση. Οι όροι του ΕΣΠΑ λειτουργούν και μεταβάλλονται όμως αλα καρτ? Αυτη η περίφημη αλλαγή ότι τιμολόγια μέχρι 3000Ε τα δέχονται πλέον και μετρητά κατόπιν εορτής γιατί πρέπει να βάζει άλλους στο παιχνίδι της επιχορήγησης που δεν θα την έπαιρναν έτσι και αλλιώς και μένα να με πετάει έξω με έναν κατα τα άλλα πλήρη φάκελο χωρίς να χρωστάω σε κανένα δημόσιο φορέα??? Εξηγήστε μου εγώ που θα βρώ το δίκιο μου όταν μάλιστα ενημερώθηκα τηλεφωνικώς ότι δεν θα έχω και κανένα δικαίωμα ένστασης.... "

 

Είναι παράλογο αυτό που λέω ή όχι ? Από ΔΟΥΛΕΙΕΣ δε άλλο τπτ. Ήμουν σε γραφείο από το οποίο έφυγα εδώ και 7 μήνες. Δεν είχα πότε επομένως δικό μου πελατολόγιο. Το ανέκδοτο όμως είναι ότι είμαι αισιόδοξος ότι θα αρχίσουν να ζητάνε κόσμο οι εταιρείες.....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.